Selamın aleyküm bi uğrayayım dedim :) Aleykum selam
UpOneTR Üye Kayahan14' Alıntı: Selamın aleyküm bi uğrayayım dedim Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam
mürteza16 Üye GökhanERMCLR' Alıntı: Uzatma istersen ? banlancaksam banlanırım seni ilgilendirirmi kardeşm ? Genişletmek için tıkla ... Abi İlyasın huyu böyle herkese takılır. Bunla tartışmıycan.
GökhanERMCLR' Alıntı: Uzatma istersen ? banlancaksam banlanırım seni ilgilendirirmi kardeşm ? Genişletmek için tıkla ... Abi İlyasın huyu böyle herkese takılır. Bunla tartışmıycan.
GökhanERMCLR Üye Kayahan14' Alıntı: Selamın aleyküm bi uğrayayım dedim Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam kardeş buyur
Kayahan14' Alıntı: Selamın aleyküm bi uğrayayım dedim Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam kardeş buyur
beytullah6767 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Sen beni ciddiye aldın alma Sadece takılıyorum kusur ettiysem affola Genişletmek için tıkla ... :
Sukut-u Hayal' Alıntı: Sen beni ciddiye aldın alma Sadece takılıyorum kusur ettiysem affola Genişletmek için tıkla ... :
mürteza16 Üye Kayahan14' Alıntı: Selamın aleyküm bi uğrayayım dedim Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam
mürteza16 Üye Kayahan14' Alıntı: Okullu olanlar vardır dimi çok garip ya yarın okula gitcez Genişletmek için tıkla ... Gitcez ama burdayız
Kayahan14' Alıntı: Okullu olanlar vardır dimi çok garip ya yarın okula gitcez Genişletmek için tıkla ... Gitcez ama burdayız
GökhanERMCLR Üye mürteza16' Alıntı: Abi İlyasın huyu böyle herkese takılır. Bunla tartışmıycan. Genişletmek için tıkla ... Tmm kardeşim sıkıntı cıkarmam ben zaten kolay kolay fazla üzerime gelinmedikçe foruma saygım var ve bazı yöneticilere.. Sukut-u Hayal' Alıntı: Sen beni ciddiye aldın alma Sadece takılıyorum kusur ettiysem affola Genişletmek için tıkla ... Bi an hiçte takılma gibi gözükmedi de neyse önemli değil.. Geçti gitti ..
mürteza16' Alıntı: Abi İlyasın huyu böyle herkese takılır. Bunla tartışmıycan. Genişletmek için tıkla ... Tmm kardeşim sıkıntı cıkarmam ben zaten kolay kolay fazla üzerime gelinmedikçe foruma saygım var ve bazı yöneticilere.. Sukut-u Hayal' Alıntı: Sen beni ciddiye aldın alma Sadece takılıyorum kusur ettiysem affola Genişletmek için tıkla ... Bi an hiçte takılma gibi gözükmedi de neyse önemli değil.. Geçti gitti ..
beytullah6767 Üye Kayahan14' Alıntı: Okullu olanlar vardır dimi çok garip ya yarın okula gitcez Genişletmek için tıkla ... aynen
Kayahan14' Alıntı: Okullu olanlar vardır dimi çok garip ya yarın okula gitcez Genişletmek için tıkla ... aynen
mürteza16 Üye Kayahan14' Alıntı: Hayırlı olsun bu arada ayın üyesi olmuşsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
mürteza16 Üye Kayahan14' Alıntı: Buralar eskiden dopdoluydu yav kimse kalmamış bikaç kişiden başka Genişletmek için tıkla ... Evet
Kayahan14' Alıntı: Buralar eskiden dopdoluydu yav kimse kalmamış bikaç kişiden başka Genişletmek için tıkla ... Evet
GökhanERMCLR Üye Kayahan14' Alıntı: Okullu olanlar vardır dimi çok garip ya yarın okula gitcez Genişletmek için tıkla ... Bizde okulluyduk kardeş şimdi askere gidiyoruz Bir gün sen de bitirirsin okulu ama özlersin sonra hemde çok
Kayahan14' Alıntı: Okullu olanlar vardır dimi çok garip ya yarın okula gitcez Genişletmek için tıkla ... Bizde okulluyduk kardeş şimdi askere gidiyoruz Bir gün sen de bitirirsin okulu ama özlersin sonra hemde çok
UpOneTR Üye Kayahan14' Alıntı: Buralar eskiden dopdoluydu yav kimse kalmamış bikaç kişiden başka Genişletmek için tıkla ... Saniyelerde sayfa atlanırdı :P
Kayahan14' Alıntı: Buralar eskiden dopdoluydu yav kimse kalmamış bikaç kişiden başka Genişletmek için tıkla ... Saniyelerde sayfa atlanırdı :P
mürteza16 Üye GökhanERMCLR' Alıntı: Bizde okulluyduk kardeş şimdi askere gidiyoruz Bir gün sen de bitirirsin okulu ama özlersin sonra hemde çok Genişletmek için tıkla ... Askerliğin nereye çıktığı belli mi
GökhanERMCLR' Alıntı: Bizde okulluyduk kardeş şimdi askere gidiyoruz Bir gün sen de bitirirsin okulu ama özlersin sonra hemde çok Genişletmek için tıkla ... Askerliğin nereye çıktığı belli mi
Kayahan14 Üye GökhanERMCLR' Alıntı: Bizde okulluyduk kardeş şimdi askere gidiyoruz Bir gün sen de bitirirsin okulu ama özlersin sonra hemde çok Genişletmek için tıkla ... özleyeceğim tek şey ortam olur anca
GökhanERMCLR' Alıntı: Bizde okulluyduk kardeş şimdi askere gidiyoruz Bir gün sen de bitirirsin okulu ama özlersin sonra hemde çok Genişletmek için tıkla ... özleyeceğim tek şey ortam olur anca
beytullah6767 Üye GökhanERMCLR' Alıntı: Bizde okulluyduk kardeş şimdi askere gidiyoruz Bir gün sen de bitirirsin okulu ama özlersin sonra hemde çok Genişletmek için tıkla ... okulu özlemek
GökhanERMCLR' Alıntı: Bizde okulluyduk kardeş şimdi askere gidiyoruz Bir gün sen de bitirirsin okulu ama özlersin sonra hemde çok Genişletmek için tıkla ... okulu özlemek
Kayahan14 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Saniyelerde sayfa atlanırdı :P Genişletmek için tıkla ... aynen aynen takip edemezdik
Sukut-u Hayal' Alıntı: Saniyelerde sayfa atlanırdı :P Genişletmek için tıkla ... aynen aynen takip edemezdik