ne muhabbeti
beytullah6767 Üye dün istanbulda deprem olmuş İhtiyar007' Alıntı: hoşbulduk hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... nasilsin ihtiyar
dün istanbulda deprem olmuş İhtiyar007' Alıntı: hoşbulduk hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... nasilsin ihtiyar
ahmetkartal Üye beytullah6767' Alıntı: dün istanbulda deprem olmuş Genişletmek için tıkla ... tahmin etmistim bizim kus kafesinde gece bir oyana bir buyana kendini vuruyordu kalktım kusu sakinlestirdim
beytullah6767' Alıntı: dün istanbulda deprem olmuş Genişletmek için tıkla ... tahmin etmistim bizim kus kafesinde gece bir oyana bir buyana kendini vuruyordu kalktım kusu sakinlestirdim
beytullah6767 Üye ahmetkartal' Alıntı: tahmin etmistim bizim kus kafesinde gece bir oyana bir buyana kendini vuruyordu kalktım kusu sakinlestirdim Genişletmek için tıkla ... boyle diyen baska biride gormustum hayvanlar insanlardan daha once hissediyorlais
ahmetkartal' Alıntı: tahmin etmistim bizim kus kafesinde gece bir oyana bir buyana kendini vuruyordu kalktım kusu sakinlestirdim Genişletmek için tıkla ... boyle diyen baska biride gormustum hayvanlar insanlardan daha once hissediyorlais
beytullah6767 Üye buyuk istanbul depreminin habercisi diyorlar :/ Kayahan14' Alıntı: selamun aleykum beyler nasil gidiyor Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hosgeldin
buyuk istanbul depreminin habercisi diyorlar :/ Kayahan14' Alıntı: selamun aleykum beyler nasil gidiyor Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hosgeldin
beytullah6767 Üye Kayahan14' Alıntı: hosbulduk kardesim Genişletmek için tıkla ... depremi hissettin mi ?