ztn ingilice kullaniyodum
Anil-D Üye .TremmerT.' Alıntı: cra ck elimde yok şuan bulursam netten bir tane atarım sana Genişletmek için tıkla ... cd de ise ***** gerek yok pc coktu suan lazim ama yok iste naparsin
.TremmerT.' Alıntı: cra ck elimde yok şuan bulursam netten bir tane atarım sana Genişletmek için tıkla ... cd de ise ***** gerek yok pc coktu suan lazim ama yok iste naparsin
İhtiyar007 Üye AnıL-D' Alıntı: ztn ingilice kullaniyodum Genişletmek için tıkla ... kullanmaya devam et
Invoke Üye Hacı sizin upload hızınız kaç ki onu upload ediyorsunuz? Aynı memlekette yaşıyoruz değil mi? Senin onu upload etmen gün sürer.
Hacı sizin upload hızınız kaç ki onu upload ediyorsunuz? Aynı memlekette yaşıyoruz değil mi? Senin onu upload etmen gün sürer.
GökhanERMCLR Üye AnıL-D' Alıntı: tmm tm isteyim uplalarsan cok guzel valla cok ihtiyacim baktim nette hic bulamadim Genişletmek için tıkla ... Buyur kardeş direkt link buldum.. İndir cd ye yaz .. Ama denemedim sende denemekle bişey kaybetmezsin indirip kontrol etmeni öneririm.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
AnıL-D' Alıntı: tmm tm isteyim uplalarsan cok guzel valla cok ihtiyacim baktim nette hic bulamadim Genişletmek için tıkla ... Buyur kardeş direkt link buldum.. İndir cd ye yaz .. Ama denemedim sende denemekle bişey kaybetmezsin indirip kontrol etmeni öneririm.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anil-D Üye -qarapapaq-' Alıntı: Olur ya, nasıl olmuyor? Genişletmek için tıkla ... hel yap o zaman teamdan
Anil-D Üye GökhanERMCLR' Alıntı: Buyur kardeş direkt link buldum.. İndir cd ye yaz .. Ama denemedim sende denemekle bişey kaybetmezsin indirip kontrol etmeni öneririm.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... saol ama ingilizce bu
GökhanERMCLR' Alıntı: Buyur kardeş direkt link buldum.. İndir cd ye yaz .. Ama denemedim sende denemekle bişey kaybetmezsin indirip kontrol etmeni öneririm.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... saol ama ingilizce bu
GökhanERMCLR Üye AnıL-D' Alıntı: saol ama ingilizce bu Genişletmek için tıkla ... Sen update yapabiliyormusun ?
İhtiyar007 Üye AnıL-D' Alıntı: saol ama ingilizce bu Genişletmek için tıkla ... mesajı düzenlemiş dil paketi de koymuş
AnıL-D' Alıntı: saol ama ingilizce bu Genişletmek için tıkla ... mesajı düzenlemiş dil paketi de koymuş
GökhanERMCLR Üye AnıL-D' Alıntı: gordum ben yapamadim valla olmadi Genişletmek için tıkla ... Bide şunu dene direk dil pakedi... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
AnıL-D' Alıntı: gordum ben yapamadim valla olmadi Genişletmek için tıkla ... Bide şunu dene direk dil pakedi... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
GökhanERMCLR Üye AnıL-D' Alıntı: nasil yapiliyor bu peki Genişletmek için tıkla ... indirip kuruyorsun kendi kuruyor zaten sp gibi sanırım..
AnıL-D' Alıntı: nasil yapiliyor bu peki Genişletmek için tıkla ... indirip kuruyorsun kendi kuruyor zaten sp gibi sanırım..
GökhanERMCLR Üye evet ultimate de bu yamayı senin win 7 ye de uygulayabilirsin kaynakta bir windows 7 sürümü belirtilmemiş 32 bit tr yama
evet ultimate de bu yamayı senin win 7 ye de uygulayabilirsin kaynakta bir windows 7 sürümü belirtilmemiş 32 bit tr yama