ŞenolTÜRK
Üye
Tüh bende İstanbula gelecektim kedke giyseydim senle tanisirdikbak bu anilim sevdim abi istanbuldayim ben
Tüh bende İstanbula gelecektim kedke giyseydim senle tanisirdikbak bu anilim sevdim abi istanbuldayim ben
diyom ya adin dlemi basliyor diye unuttum vallla ya deniz tekrar hosgeldin sanal cigara icerdik ne gunlerdi be peh...sen şu kocaeli anıl olmalısın sanırım hatırlamadınmı
ben deniz
hani şu wisnton içen ve her gece paket oldumu sigara dağıtan kişi![]()
elhamdulillahbiz iyiyiz senden naber
İyidir sen nasilsinnaber bakalım millet
iyi olurdu abi sarj aletini almayi unutmusum yarin artik soklatacam bişeyler yapicamTüh bende İstanbula gelecektim kedke giyseydim senle tanisirdik
iyidirİyidir sen nasilsin

diyom ya adin dlemi basliyor diye unuttum vallla ya deniz tekrar hosgeldin sanal cigara icerdik ne gunlerdi be peh...

Sen kocaelideydin istsnbulda ne is:mad:iyi olurdu abi sarj aletini almayi unutmusum yarin artik soklatacam bişeyler yapicam
senin yasta 20 yaziyor ne işeee ne yapak okuldur iştir aşkdır uğrayamadım eee görmemeyeli nasılsınız
burak gil nerde![]()
ayfon yaninda kücük kalmis be ömer
Çok uyumlu ikisi.
Bendebir akrabamin cenazesi icin gidecektim ama nasip degilmis Allah rahmet eylesin cok severdim Yüksel abimio gelmez oldu istanbulda teyzemlerdeyim abi
Allah rahmet eylesin abi mekani cennet olsunBendebir akrabamin cenazesi icin gidecektim ama nasip degilmis Allah rahmet eylesin cok severdim Yüksel abimi
Umarım 8s küçük kalmaz.ayfon yaninda kücük kalmis be ömer

senin yasta 20 yaziyor ne iş

o cikana kadar silahin eskirUmarım 8s küçük kalmaz.![]()
ben biliyom ya e ne yapiyosunşimdi abi o şöyle oldu onu birgün düzelteceğim
ben bu siteye kayıt olurken gerçek yaşımı yazdım 5.6 defa denedim kayıt olmadı
sonra 18 yazdım en sonunda öyle kayıt oldu o günden beri öyle![]()
Yok eskimez ya, zaten. 10.000'lik silahı 3.120 liraya geldi kârdayım, her durumda.o cikana kadar silahin eskir