Telefondan olursa baglanim telden oluyor mu ???
CANGO97 Üye AnıL-D' Alıntı: Telefondan olursa baglanim Genişletmek için tıkla ... telden oluyor mu ???
ŞenolTÜRK Üye ahmetkartal' Alıntı: Oluyorda bende linkleri yok programların Genişletmek için tıkla ... Simbian bolumune bi bakalim
ahmetkartal' Alıntı: Oluyorda bende linkleri yok programların Genişletmek için tıkla ... Simbian bolumune bi bakalim
ahmetkartal Üye CANGO97' Alıntı: telden oluyor mu ??? Genişletmek için tıkla ... Evet ben bilgisayara okuldan bağlanıyorum
CANGO97' Alıntı: telden oluyor mu ??? Genişletmek için tıkla ... Evet ben bilgisayara okuldan bağlanıyorum
ahmetkartal Üye senoltürk' Alıntı: Simbian bolumune bi bakalim Genişletmek için tıkla ... Eski proglamlar vardır doye bakmadım fazla
senoltürk' Alıntı: Simbian bolumune bi bakalim Genişletmek için tıkla ... Eski proglamlar vardır doye bakmadım fazla
ŞenolTÜRK Üye ahmetkartal' Alıntı: Eski proglamlar vardır doye bakmadım fazla Genişletmek için tıkla ... Anılın verdigi link saglam
ahmetkartal' Alıntı: Eski proglamlar vardır doye bakmadım fazla Genişletmek için tıkla ... Anılın verdigi link saglam
Anil-D Üye senoltürk' Alıntı: Anılın verdigi link saglam Genişletmek için tıkla ... Maksat kardesimr yardim etmek
senoltürk' Alıntı: Anılın verdigi link saglam Genişletmek için tıkla ... Maksat kardesimr yardim etmek
ahmetkartal Üye senoltürk' Alıntı: Anılın verdigi link saglam Genişletmek için tıkla ... Bunuda denedim birdaha deneyim bir
senoltürk' Alıntı: Anılın verdigi link saglam Genişletmek için tıkla ... Bunuda denedim birdaha deneyim bir
Anil-D Üye Anti-Okul' Alıntı: Selamın aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam naber burak nasilsin
ŞenolTÜRK Üye AnıL-D' Alıntı: Maksat kardesimr yardim etmek Genişletmek için tıkla ... evet Anıl zaten Maxicepi bu yüzden seviyorum
AnıL-D' Alıntı: Maksat kardesimr yardim etmek Genişletmek için tıkla ... evet Anıl zaten Maxicepi bu yüzden seviyorum
Anil-D Üye senoltürk' Alıntı: evet Anıl zaten Maxicepi bu yüzden seviyorum Genişletmek için tıkla ... Abi cihazdan memnunmusun
senoltürk' Alıntı: evet Anıl zaten Maxicepi bu yüzden seviyorum Genişletmek için tıkla ... Abi cihazdan memnunmusun
ahmetkartal Üye AnıL-D' Alıntı: Maksat kardesimr yardim etmek Genişletmek için tıkla ... Eyvallah anıl
Anil-D Üye ahmetkartal' Alıntı: Eyvallah anıl Genişletmek için tıkla ... Kardesim lafinida hic sevmiyom ya ama nedim
ahmetkartal' Alıntı: Eyvallah anıl Genişletmek için tıkla ... Kardesim lafinida hic sevmiyom ya ama nedim
ŞenolTÜRK Üye AnıL-D' Alıntı: Abi cihazdan memnunmusun Genişletmek için tıkla ... Memmunum Anıl gercekten s4 u aratmiyor
AnıL-D' Alıntı: Abi cihazdan memnunmusun Genişletmek için tıkla ... Memmunum Anıl gercekten s4 u aratmiyor