Allah iyilik versinBende iyiyim
Bende androide yapamiyom symbiana yapabiliyom5800 flash atayım dedim phoenix olsun jaf olsun hicbiri calısmadı yav

Noluyor bilm3den bir seymi yaptim

Eskiden bilgisayarda programları vardı androidde gecince silmistim meredin programlarını calıstıramadım bir türlüBende androide yapamiyom symbiana yapabiliyom![]()
Hayir anlamadin sen benle resmi konuşmaya başlamissin bir şeý yaptiysak bilekla silmedim diyorum, sildim demiyorum. Sordun cevap verdim.![]()
Kurulumda hata mı veriyorEskiden bilgisayarda programları vardı androidde gecince silmistim meredin programlarını calıstıramadım bir türlü
Hayir anlamadin sen benle resmi konuşmaya başlamissin bir şeý yaptiysak bilek

Himm s3 duruyormuEskiden bilgisayarda programları vardı androidde gecince silmistim meredin programlarını calıstıramadım bir türlü
Bana resmi gibi geldi bilmem vallaYoo, bir şey yok la. Normal konuşuyorum.![]()
Jaf kurulumda hata veriyor yönetici ve uyumlulukları filan yaptım ekran geliyor ama yazı filan yok phoenix ise teli görmüyor nokia suite yüklüKurulumda hata mı veriyor
5800 napacaksinJaf kurulumda hata veriyor yönetici ve uyumlulukları filan yaptım ekran geliyor ama yazı filan yok phoenix ise teli görmüyor nokia suite yüklü
At dan inip eşşeğe binermiyim duruyorHimm s3 duruyormu
Arada kullanırım seviyorum5800 napacaksin
Son surum diye indirdim bitane teli görmediBende simbian da n8 e flash atarken win 7 den xp ye cevirip denedim olmamisti sonta phonexin farkli surumunu indirip kurmustum
130tl istiyordu telefoncuya satsam o paraya telefon ardımdan küfür ederBendede C6 vardi ama satmistim android alip

Önceki sayfayi oku onu indir görür130tl istiyordu telefoncuya satsam o paraya telefon ardımdan küfür eder![]()