aypon 6 erken çıkabilirmiş :blink:
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: aypon 6 erken çıkabilirmiş Genişletmek için tıkla ... aypon ilgimi çekmiyo şu anlık zengin olmama var daha baya şu hazırlık bitince lazım olcan la bana telefon tavsiyesi için
-qarapapaq-' Alıntı: aypon 6 erken çıkabilirmiş Genişletmek için tıkla ... aypon ilgimi çekmiyo şu anlık zengin olmama var daha baya şu hazırlık bitince lazım olcan la bana telefon tavsiyesi için
Invoke Üye İsmail' Alıntı: aypon ilgimi çekmiyo şu anlık zengin olmama var daha baya şu hazırlık bitince lazım olcan la bana telefon tavsiyesi için Genişletmek için tıkla ... tamam olurum, öylesine dedim la benim de ilgimi çekmiyo.
İsmail' Alıntı: aypon ilgimi çekmiyo şu anlık zengin olmama var daha baya şu hazırlık bitince lazım olcan la bana telefon tavsiyesi için Genişletmek için tıkla ... tamam olurum, öylesine dedim la benim de ilgimi çekmiyo.
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: tamam olurum, öylesine dedim la benim de ilgimi çekmiyo. Genişletmek için tıkla ... senin ilgini z1 çekiyo
-qarapapaq-' Alıntı: tamam olurum, öylesine dedim la benim de ilgimi çekmiyo. Genişletmek için tıkla ... senin ilgini z1 çekiyo
Invoke Üye İsmail' Alıntı: senin ilgini z1 çekiyo Genişletmek için tıkla ... yok la beğenmedim, beğensem alırdım.
İsmail' Alıntı: senin ilgini z1 çekiyo Genişletmek için tıkla ... yok la beğenmedim, beğensem alırdım.
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: yok la beğenmedim, beğensem alırdım. Genişletmek için tıkla ... para ... olum yapcak bişi bulamıyom yarım saat daha burdayım sonra arkadaşım hoşgeldini izlicem
-qarapapaq-' Alıntı: yok la beğenmedim, beğensem alırdım. Genişletmek için tıkla ... para ... olum yapcak bişi bulamıyom yarım saat daha burdayım sonra arkadaşım hoşgeldini izlicem
Invoke Üye İsmail' Alıntı: para ... olum yapcak bişi bulamıyom yarım saat daha burdayım sonra arkadaşım hoşgeldini izlicem Genişletmek için tıkla ... akşam napıyoz?niye yarım saat bekliyon la? İsmail' Alıntı: para ... olum yapcak bişi bulamıyom yarım saat daha burdayım sonra arkadaşım hoşgeldini izlicem Genişletmek için tıkla ... parayı halletmiştim, sonra kıyamadım.
İsmail' Alıntı: para ... olum yapcak bişi bulamıyom yarım saat daha burdayım sonra arkadaşım hoşgeldini izlicem Genişletmek için tıkla ... akşam napıyoz?niye yarım saat bekliyon la? İsmail' Alıntı: para ... olum yapcak bişi bulamıyom yarım saat daha burdayım sonra arkadaşım hoşgeldini izlicem Genişletmek için tıkla ... parayı halletmiştim, sonra kıyamadım.
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: akşam napıyoz?niye yarım saat bekliyon la? parayı halletmiştim, sonra kıyamadım. Genişletmek için tıkla ... gökçen abi uğramadı yarın ola hayrola bilmiyom la yemek oturdu
-qarapapaq-' Alıntı: akşam napıyoz?niye yarım saat bekliyon la? parayı halletmiştim, sonra kıyamadım. Genişletmek için tıkla ... gökçen abi uğramadı yarın ola hayrola bilmiyom la yemek oturdu
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: he ya niye uğramadı ki :/ Genişletmek için tıkla ... hayırlısı yoksa uğramadığı yoktu
-qarapapaq-' Alıntı: he ya niye uğramadı ki :/ Genişletmek için tıkla ... hayırlısı yoksa uğramadığı yoktu
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Dinliyordum ben de =P Genişletmek için tıkla ... ameno la bu
-qarapapaq-' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Dinliyordum ben de =P Genişletmek için tıkla ... ameno la bu
Invoke Üye İsmail' Alıntı: ameno la bu Genişletmek için tıkla ... valla mı film komikmiş la yeni gördüm bu filmi Buna ne diyon bu sağlam ama Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
İsmail' Alıntı: ameno la bu Genişletmek için tıkla ... valla mı film komikmiş la yeni gördüm bu filmi Buna ne diyon bu sağlam ama Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: valla mı film komikmiş la yeni gördüm bu filmi Genişletmek için tıkla ... olum film 10 numara la tam ege şivesi var
-qarapapaq-' Alıntı: valla mı film komikmiş la yeni gördüm bu filmi Genişletmek için tıkla ... olum film 10 numara la tam ege şivesi var
Invoke Üye ne biliyim ya =Pla o kadar bekledim bu gece niye kimse gelmedi la =Psen yazana kadar biz 3.eklentiyi yapıyoz =Pohoo ismail =P
ne biliyim ya =Pla o kadar bekledim bu gece niye kimse gelmedi la =Psen yazana kadar biz 3.eklentiyi yapıyoz =Pohoo ismail =P
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: ne biliyim ya =Pla o kadar bekledim bu gece niye kimse gelmedi la =P Genişletmek için tıkla ... heryere yazıyon işte onu geçte bu kadirdiod midir kaç kere şikayet ettin ben 1 kere ettim ama etsem mi bida bilemedim
-qarapapaq-' Alıntı: ne biliyim ya =Pla o kadar bekledim bu gece niye kimse gelmedi la =P Genişletmek için tıkla ... heryere yazıyon işte onu geçte bu kadirdiod midir kaç kere şikayet ettin ben 1 kere ettim ama etsem mi bida bilemedim