Invoke
Üye
sana mı sorcam la nasıl konuşcağımı hayde yoluna marş![]()
tövbe tövbe

sana mı sorcam la nasıl konuşcağımı hayde yoluna marş![]()

yok be artık elime veriyorlar direkYine gelir arkandan.
ne diyon la değişik![]()
yok be artık elime veriyorlar direk

Seni de rapor ettim @İsmail açıklamaya da "değişik." yazdım.![]()
iyiydi bu
yok abi bişi ya adamın biri gelmiş laf atıyo sizde gördünüzismail hayırdır kuzum nen var

iyiydi bu
yok abi bişi ya adamın biri gelmiş laf atıyo sizde gördünüz![]()

olum aslında cevapları görsek güzel olurdu ne yazarlar merak ettimİnanmıyon mu?![]()

devriye oluyo genelde o dediğin eskide kaldı eskiden cezaları geç yolluyorlardi sıkıntı olunca devriye polisi koymaya başladılar yakalayamazlarsa eve yolluyorlarOlur mu yav, kırmızı da geçince bile arkadan geliyor ceza![]()
olum aslında cevapları görsek güzel olurdu ne yazarlar merak ettim![]()

lütfen sen Müh. adayisin aldırmaiyiydi bu
yok abi bişi ya adamın biri gelmiş laf atıyo sizde gördünüz![]()
şaka la şaka sende laf at 
evet arada orda muhabbet bile döndürüyolardı aralarındaönceden görüyorduk, hep kısa ve öz oluyordu. "Roget That" gibi bişiler diyolar.![]()
dövdüm zaten ya kaçtı gitti korkak neymiş ban yermişlütfen sen Müh. adayisin aldırmaşaka la şaka sende laf at
![]()

dövmek benim işim ismail olmadı buevet arada orda muhabbet bile döndürüyolardı aralarında
dövdüm zaten ya kaçtı gitti korkak neymiş ban yermiş![]()

daha hiç kavga etmediğimi söylemiştim abi sen de bildövmek benim işim ismail olmadı bu![]()
zevkle sana bırakırım 
eyvallah kardeşim sanadaBen çıkıyom ağalar, haydi hayırlı geceler.

nereye ya daha karpuz keseceyidik simdi ismail de cikarBen çıkıyom ağalar, haydi hayırlı geceler.
sen uslu çocuk ol aferin kemiklerini etinden ayiririm ben senin içindaha hiç kavga etmediğimi söylemiştim abi sen de bilzevkle sana bırakırım
![]()
ben gecelerin adamıyım abi daha film izlicemnereye ya daha karpuz keseceyidik simdi ismail de cikar![]()