vizesi biter finali başlar finali biter bütü başlar bütü bitti mi biter nereyi bitmiyo laBiri biter, diğeri başlar hacı![]()
Neyse hepinize hayırlı geceler.Kendinize iyi bakın. Bol sohbetler.
Sarhoşum içmeden diye edebiyat yapayım dicektim olmadıne kopup duruyon yörü ders çalış![]()

vizesi biter finali başlar finali biter bütü başlar bütü bitti mi biter nereyi bitmiyo la

sende kendine iyi bak hayırlı gecelerNeyse hepinize hayırlı geceler.Kendinize iyi bakın. Bol sohbetler.
görüşürüz kardeşimNeyse hepinize hayırlı geceler.Kendinize iyi bakın. Bol sohbetler.

atamadım la ya kıyamadımŞu her konuya yeni web sitemiz diye mesaj atan adamı rapor edin la![]()

şimdi devriyelerin söyle bi 140-160 yaptın mı durdurup alkol muayenesi yapıyorlar ceza kesiyorlar eskiden öyle miydiŞimdi kimin?![]()
şimdi devriyelerin söyle bi 140-160 yaptın mı durdurup alkol muayenesi yapıyorlar ceza kesiyorlar eskiden öyle miydi
atamadım la ya kıyamadım![]()

Diğer dönem?![]()
en azından arada tatil vartamam la bi ikisine atarımBilmem, öyle miydi?
at la, her mesajına at.![]()
atamazsın la forumu okundu saymışın saftamam la bi ikisine atarım![]()

eskiden cezalar arkamdan gelirdiBilmem, öyle miydi?
at la, her mesajına at.![]()
sensin la saf adam akıllı konuş benle değişiktamam la bi ikisine atarım
atamazsın ka forumu okundu saymışın saf![]()

eskiden cezalar arkamdan gelirdi
sensin la saf adam skıllı konuş benle değişik![]()

sana mı sorcam la nasıl konuşcağımı hayde yoluna marşsensin la saf adam akıllı konuş benle değişik![]()

tamam la bi ikisine atarım
atamazsın ka forumu okundu saymışın saf![]()

dua et ban olayı var forumda yoksa ayvayı yemiştinsana mı sorcam la nasıl konuşcağımı hayde yoluna marş![]()