Olmadı ismail bu sen gecelerin adami aynen abi :) ben forumun bekçisiydim :züü:
ismail Üye __xXx__' Alıntı: Olmadı ismail bu sen gecelerin adami Genişletmek için tıkla ... aynen abi ben forumun bekçisiydim Son düzenleme: 6 Ocak 2014
__xXx__' Alıntı: Olmadı ismail bu sen gecelerin adami Genişletmek için tıkla ... aynen abi ben forumun bekçisiydim
__xXx__ Üye ulan ttnetin ölüsünü dirisini ben emi serefsizlerin interneti hem pahalı hemde bi halta yaramıyor
__xXx__ Üye AnıL-D' Alıntı: şarj bitiyor abi bu s3 mininin off Genişletmek için tıkla ... internete dayanabilen cihaz yaparlarsa aşk olsun
AnıL-D' Alıntı: şarj bitiyor abi bu s3 mininin off Genişletmek için tıkla ... internete dayanabilen cihaz yaparlarsa aşk olsun
__xXx__ Üye AnıL-D' Alıntı: Tam ss de almayi bilmediģim için böyle yaptim abi adin ne ? Genişletmek için tıkla ... arda yusuf kardeşim tanıştığıma nemnun oldum
AnıL-D' Alıntı: Tam ss de almayi bilmediģim için böyle yaptim abi adin ne ? Genişletmek için tıkla ... arda yusuf kardeşim tanıştığıma nemnun oldum
__xXx__ Üye AnıL-D' Alıntı: Bende abi ben senden baya küçüğüm ben 8 e gidiyorum Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun kardeşim dersler nasıl
AnıL-D' Alıntı: Bende abi ben senden baya küçüğüm ben 8 e gidiyorum Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun kardeşim dersler nasıl
__xXx__ Üye AnıL-D' Alıntı: Güzel taktir aliyorum Genişletmek için tıkla ... maşallah nazar değmez inşallah
Anil-D Üye Abimde yaziciyi iyice bozdu herhalde bana zaten kizacak büyük ihtimalle mesajlarina karişiyorum diye off
Abimde yaziciyi iyice bozdu herhalde bana zaten kizacak büyük ihtimalle mesajlarina karişiyorum diye off