__xXx__
Üye
26.000 $ ödeyip 2014 model ford mustang alabilirimBuranim 20 biniyle orada araban olur son model gibi
veya 35.000 dolara 2012 camaro ss ama olmuyor işte içim gidiyo 
26.000 $ ödeyip 2014 model ford mustang alabilirimBuranim 20 biniyle orada araban olur son model gibi
veya 35.000 dolara 2012 camaro ss ama olmuyor işte içim gidiyo 
los AngelesNeresindesin
evet ama teknoloji ve otomobil hariç aşırı pahalıOv adamim yer süper ya
Glass var mi orada abi ?evet ama teknoloji ve otomobil hariç aşırı pahalı
google glass mı ? Eğer oysa şimdiye kadar kullanan görmedim yoğun olduğum icinde tekno marketlere gidip var mı yok mu nasıl birsey bakmadım hiçGlass var mi orada abi ?
hayat yok derken ?Hayat yok orada avusturyada hayat 6dan sonra bitiyor
Evet o abim.Birine getirttireyim dedim buldum da 7000 tl deyince vazgectim.google glass mı ? Eğer oysa şimdiye kadar kullanan görmedim yoğun olduğum icinde tekno marketlere gidip var mı yok mu nasıl birsey bakmadım hiç
hayat yok derken ?
kim diyo onu ya sallamis birazGece dükkanlar kapanip disari cikma yasagi oluyomuş
pek tutulmadigini duymuştum ama fiyatı biraz abartmislar gibiEvet o abim.Birine getirttireyim dedim buldum da 7000 tl deyince vazgectim.
mesaja demin bi daha baktım da ben Avusturya da değil abd de okuyorumGece dükkanlar kapanip disari cikma yasagi oluyomuş
Abartinca kaldi iste. Orada abim fiyat bakimindan buradakilerle cok fark var mi teknolojik urunlerde ?pek tutulmadigini duymuştum ama fiyatı biraz abartmislar gibi
söyle fark var mesela cep telefonu alacak biri firma anlaşması ile çok ucuza alabiliyor ama anladığım kadarıyla başka firmaya ait hattı takip kullanamıyor bir de anlaşma dahilinde olmadan her hattı takip kullanabileceğin telefonlar var onlar oldukça pahalı mesela note3 899 $ idi yanlış hatırlamıyorsam ben alırken öyleydi pc oyun konsolu vs Türkiye ye göre oldukça ucuzAbartinca kaldi iste. Orada abim fiyat bakimindan buradakilerle cok fark var mi teknolojik urunlerde ?
Cok iyimis abi. Hayat yurtdisinda guzel.söyle fark var mesela cep telefonu alacak biri firma anlaşması ile çok ucuza alabiliyor ama anladığım kadarıyla başka firmaya ait hattı takip kullanamıyor bir de anlaşma dahilinde olmadan her hattı takip kullanabileceğin telefonlar var onlar oldukça pahalı mesela note3 899 $ idi yanlış hatırlamıyorsam ben alırken öyleydi pc oyun konsolu vs Türkiye ye göre oldukça ucuz
ha ben abd için hayat yok diyorsun sandım kusura bakmaTmm iste haci abdde hayat vardir