Selamun aleykum genc kalasicalar :gun1: aleykümselam albayım sefalar getirdin. :gun1:
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MrTech' Alıntı: Selamun aleykum genc kalasicalar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam albayım sefalar getirdin.
MrTech' Alıntı: Selamun aleykum genc kalasicalar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam albayım sefalar getirdin.
__xXx__ Üye MrTech' Alıntı: Sömestr'da olursa gelirim Genişletmek için tıkla ... ne zaman başlıyor senin sömestri
MrTech' Alıntı: Sömestr'da olursa gelirim Genişletmek için tıkla ... ne zaman başlıyor senin sömestri
MrTech Üye Vatron' Alıntı: aleykümselam albayım sefalar getirdin. Genişletmek için tıkla ... Nasilsin abim ?
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: ben gamamam sen gam da mıhlıyım alnının çatından Genişletmek için tıkla ... olmaz
TheFenomen' Alıntı: ben gamamam sen gam da mıhlıyım alnının çatından Genişletmek için tıkla ... olmaz
MrTech Üye __xXx__' Alıntı: ne zaman başlıyor senin sömestri Genişletmek için tıkla ... 24 ocakta başlıyor abim. TheFenomen' Alıntı: Aleykumselam Genişletmek için tıkla ... Nasilsin Enes abim
__xXx__' Alıntı: ne zaman başlıyor senin sömestri Genişletmek için tıkla ... 24 ocakta başlıyor abim. TheFenomen' Alıntı: Aleykumselam Genişletmek için tıkla ... Nasilsin Enes abim
Enes Üye MrTech' Alıntı: 24 ocakta başlıyor abim. Nasilsin Enes abim Genişletmek için tıkla ... Allaha şükür kardeşim sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
MrTech' Alıntı: 24 ocakta başlıyor abim. Nasilsin Enes abim Genişletmek için tıkla ... Allaha şükür kardeşim sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap TheFenomen' Alıntı: Hayır yahu sen yoksun ortalıkta Bi süre girmemiştim profilime yapma böyle özletiyorsun deyip kayıplara karıştın yahu Genişletmek için tıkla ... ben olmasamda ara sıra makineyi yağla bakımını yap yani silahınn
TheFenomen' Alıntı: Hayır yahu sen yoksun ortalıkta Bi süre girmemiştim profilime yapma böyle özletiyorsun deyip kayıplara karıştın yahu Genişletmek için tıkla ... ben olmasamda ara sıra makineyi yağla bakımını yap yani silahınn
__xXx__ Üye MrTech' Alıntı: 24 ocakta başlıyor abim. Nasilsin Enes abim Genişletmek için tıkla ... izmitte olursam o tarihte yapalım bişiler
MrTech' Alıntı: 24 ocakta başlıyor abim. Nasilsin Enes abim Genişletmek için tıkla ... izmitte olursam o tarihte yapalım bişiler
MrTech Üye TheFenomen' Alıntı: Allaha şükür kardeşim sen nasılsın nasıl gidiyor hayat Genişletmek için tıkla ... Iyi diyelim iyi olsun abim.Hamd olsun iyi gibi.Zorlansakta bazen ilerlemeye çalışıyoruz
TheFenomen' Alıntı: Allaha şükür kardeşim sen nasılsın nasıl gidiyor hayat Genişletmek için tıkla ... Iyi diyelim iyi olsun abim.Hamd olsun iyi gibi.Zorlansakta bazen ilerlemeye çalışıyoruz
Enes Üye Vatron' Alıntı: ben olmasamda ara sıra makineyi yağla bakımını yap yani silahınn Genişletmek için tıkla ... Bakımını yaparım da çatapat yapacak kişi arıyoruz işte
Vatron' Alıntı: ben olmasamda ara sıra makineyi yağla bakımını yap yani silahınn Genişletmek için tıkla ... Bakımını yaparım da çatapat yapacak kişi arıyoruz işte
MrTech Üye __xXx__' Alıntı: izmitte olursam o tarihte yapalım bişiler Genişletmek için tıkla ... Iyi olur abim. Sakarya'da da olursam gelirim
__xXx__' Alıntı: izmitte olursam o tarihte yapalım bişiler Genişletmek için tıkla ... Iyi olur abim. Sakarya'da da olursam gelirim
Enes Üye MrTech' Alıntı: Iyi diyelim iyi olsun abim.Hamd olsun iyi gibi.Zorlansakta bazen ilerlemeye çalışıyoruz Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun
MrTech' Alıntı: Iyi diyelim iyi olsun abim.Hamd olsun iyi gibi.Zorlansakta bazen ilerlemeye çalışıyoruz Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun
__xXx__ Üye AnıL-D' Alıntı: Ben işten izin alabilirsem gelirim Genişletmek için tıkla ... senin izin alabileceğin zamana göre ayarlariz yahu
AnıL-D' Alıntı: Ben işten izin alabilirsem gelirim Genişletmek için tıkla ... senin izin alabileceğin zamana göre ayarlariz yahu
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MrTech' Alıntı: Nasilsin abim ? Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim seni sormalı. bizde bir yaramazlık yok çok şükür. sen en son gördüğümde mod dun galiba yanlış hatırlamıyorsam. bıraktın galiba?
MrTech' Alıntı: Nasilsin abim ? Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim seni sormalı. bizde bir yaramazlık yok çok şükür. sen en son gördüğümde mod dun galiba yanlış hatırlamıyorsam. bıraktın galiba?
MrTech Üye Vatron' Alıntı: sağol kardeşim seni sormalı. bizde bir yaramazlık yok çok şükür. sen en son gördüğümde mod dun galiba yanlış hatırlamıyorsam. bıraktın galiba? Genişletmek için tıkla ... Iyi gibi.Mod olmadim ki abim
Vatron' Alıntı: sağol kardeşim seni sormalı. bizde bir yaramazlık yok çok şükür. sen en son gördüğümde mod dun galiba yanlış hatırlamıyorsam. bıraktın galiba? Genişletmek için tıkla ... Iyi gibi.Mod olmadim ki abim
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MrTech' Alıntı: Iyi gibi.Mod olmadim ki abim Genişletmek için tıkla ... hatları karıştırdım o zaman iyi gibi olmaz, iyi ol iyi
MrTech' Alıntı: Iyi gibi.Mod olmadim ki abim Genişletmek için tıkla ... hatları karıştırdım o zaman iyi gibi olmaz, iyi ol iyi