evliyim ben :kop2: :kop2: Biz sapız ya nalışkanlık :ehe
__xXx__ Üye Vatron' Alıntı: selam milleeeettt Genişletmek için tıkla ... ooo murat abi hoşgeldin nasılsın
__xXx__ Üye AnıL-D' Alıntı: Bide kocaelidensin ama bana ters dusüyo yolun Genişletmek için tıkla ... aslinda okul için gitmeden musait olabilirsem kocaeli de bi buluşma ayarlariz izmitliler ile
AnıL-D' Alıntı: Bide kocaelidensin ama bana ters dusüyo yolun Genişletmek için tıkla ... aslinda okul için gitmeden musait olabilirsem kocaeli de bi buluşma ayarlariz izmitliler ile
Enes Üye Vatron' Alıntı: tek tek gelin sağolun gençler. çok şükür iyiyiz. sizleri sormalı Genişletmek için tıkla ... Bayadan beri ateş edemiyorduk
Vatron' Alıntı: tek tek gelin sağolun gençler. çok şükür iyiyiz. sizleri sormalı Genişletmek için tıkla ... Bayadan beri ateş edemiyorduk
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap TheFenomen' Alıntı: Bayadan beri ateş edemiyorduk Genişletmek için tıkla ... niye? makine tutukluk mu yaptı
TheFenomen' Alıntı: Bayadan beri ateş edemiyorduk Genişletmek için tıkla ... niye? makine tutukluk mu yaptı
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: Vatron hos geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk
Enes Üye Vatron' Alıntı: niye? makine tutukluk mu yaptı Genişletmek için tıkla ... Hayır yahu sen yoksun ortalıkta Bi süre girmemiştim profilime yapma böyle özletiyorsun deyip kayıplara karıştın yahu
Vatron' Alıntı: niye? makine tutukluk mu yaptı Genişletmek için tıkla ... Hayır yahu sen yoksun ortalıkta Bi süre girmemiştim profilime yapma böyle özletiyorsun deyip kayıplara karıştın yahu
MrTech Üye __xXx__' Alıntı: aslinda okul için gitmeden musait olabilirsem kocaeli de bi buluşma ayarlariz izmitliler ile Genişletmek için tıkla ... Sömestr'da olursa gelirim
__xXx__' Alıntı: aslinda okul için gitmeden musait olabilirsem kocaeli de bi buluşma ayarlariz izmitliler ile Genişletmek için tıkla ... Sömestr'da olursa gelirim
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: Şefim ? Genişletmek için tıkla ... şefim, hacı, reis... benim en çok kullandığım hitap şekilleridir. rahatsız olduysan mesajı düzenleyim. hoşgeldin dediğin için hoşuma gitti öyle hitap ettim?
AnıL-D' Alıntı: Şefim ? Genişletmek için tıkla ... şefim, hacı, reis... benim en çok kullandığım hitap şekilleridir. rahatsız olduysan mesajı düzenleyim. hoşgeldin dediğin için hoşuma gitti öyle hitap ettim?
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: gamoon Genişletmek için tıkla ... ben gamamam sen gam da mıhlıyım alnının çatından
-qarapapaq-' Alıntı: gamoon Genişletmek için tıkla ... ben gamamam sen gam da mıhlıyım alnının çatından