ismail
Üye
anaaa doğru @OttomaN TigeR abi bu görünüşe göre ikinci döneme kalıyo bizim işE sonra da sen memlekete gidecen de mi ? @İsmail
onayladım işte![]()

anaaa doğru @OttomaN TigeR abi bu görünüşe göre ikinci döneme kalıyo bizim işE sonra da sen memlekete gidecen de mi ? @İsmail
onayladım işte![]()

geçen anons yapıyolardı yılbaşından sonrada aynı fiyat olucak deyiEgo mu? Biraz daha devam eder, aynen. Almayanlar var. Yalnız pahalanacaktı keşke alsaydınız... :/

Mert bu aralar yemek için kendini ayarla
bugünden sonra siteye de girmem 2 hafta falan. Siz gidin olmadı, ama gidecekseniz de söyleyin sorun olmazsa gelirim, baktım olmuyor sağlık olsun. siz gidin. 
geçen anons yapıyolardı yılbaşından sonrada aynı fiyat olucak deyi![]()
Ego mu? Biraz daha devam eder, aynen. Almayanlar var. Yalnız pahalanacaktı keşke alsaydınız... :/
o öğrenciler ve öğretmenler işin süreliydi Mert bize sıra bugün geldi

anaaa doğru @OttomaN TigeR abi bu görünüşe göre ikinci döneme kalıyo bizim iş![]()

10nunda bitiyo okulum. sonra sınav var 13ünde ve ben 14ünde eve kaçarım abideme yaw![]()
mertin finaller baya önemli vizeleri kötü olduğundan yoksa ısrar ederdim 
10nunda bitiyo okulum. sonra sınav var 13ünde ve ben 14ünde eve kaçarım abimertin finaller baya önemli vizeleri kötü olduğundan yoksa ısrar ederdim
![]()

Hosbulduk.
Abi valla uğrayamıyorum ama bir bakayım, senide burda görünce yazayim dedim
2014 un ilk saatleri uyku gelmiyor mobil mobil bakiniyorum![]()

ben kasımda aldım laBen de İsmail için demiştim.![]()

Tamam gençler bir ara hallederiz artık. Hadi iyi geceler.![]()

senin tembelliğin çalışaydın yaHe ya vizelerim kötü![]()

tamamdır abiTamam gençler bir ara hallederiz artık. Hadi iyi geceler.![]()

bize mail geldi kasımda indirim son dediler 70 kişi bekledim sırada 1 saatimi aldı ama meğer son değilmişVaay ben de![]()

İyiyiz iyinasılsnız
ben kasımda aldım la![]()

burdada olmazkine bileyim sana pmden hep böyle mesaj attığımdan alışkanlık olmuşİyiyiz iyi
Sizler nasilsiniz
Dipnot: su resmi agizi sevemedim gitti yaaburdada olmazki
yoksa tanışalım ben ismail derdim direk başlardım sohbete normal bi şekilde
ayrıyetten çok şükür iyiyim