he la :D 25 lira verip 37.5 lira kazandım pampa yılbaşında :D
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: he la Genişletmek için tıkla ... 25 lira verip 37.5 lira kazandım pampa yılbaşında
-qarapapaq-' Alıntı: he la Genişletmek için tıkla ... 25 lira verip 37.5 lira kazandım pampa yılbaşında
Invoke Üye İsmail' Alıntı: 25 lira verip 37.5 lira kazandım pampa yılbaşında Genişletmek için tıkla ... eyi
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: eyi Genişletmek için tıkla ... bencede normalde şans konusunda kötüyümdür hayret ettim
-qarapapaq-' Alıntı: eyi Genişletmek için tıkla ... bencede normalde şans konusunda kötüyümdür hayret ettim
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyi geceler millet, noruyonuz ? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abi klasik mertle ben gene abuk bi konu üzerinde konuştuk en asil renk sen napıyosun abi
OttomaN TigeR' Alıntı: İyi geceler millet, noruyonuz ? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abi klasik mertle ben gene abuk bi konu üzerinde konuştuk en asil renk sen napıyosun abi
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Çok şükür iyiyim kardeşim, şu yemek işini ne zaman hallediyoruz? Genişletmek için tıkla ... abi siz mertle müsait olun yeter dediğim gibi benim okul saaatleri sonrası ve haftasonları full müsaitim
OttomaN TigeR' Alıntı: Çok şükür iyiyim kardeşim, şu yemek işini ne zaman hallediyoruz? Genişletmek için tıkla ... abi siz mertle müsait olun yeter dediğim gibi benim okul saaatleri sonrası ve haftasonları full müsaitim
OttomaN TigeR Üye İsmail' Alıntı: abi siz mertle müsait olun yeter dediğim gibi benim okul saaatleri sonrası ve haftasonları fu ll müsaitim Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim, müsait olunca halledelim inşallah
İsmail' Alıntı: abi siz mertle müsait olun yeter dediğim gibi benim okul saaatleri sonrası ve haftasonları fu ll müsaitim Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim, müsait olunca halledelim inşallah
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: tamam kardeşim, müsait olunca halledelim inşallah Genişletmek için tıkla ... tamamdrı abicim -qarapapaq-' Alıntı: Abi, biraz ertelesek ben 2 hafta yokum ? Ondan sonra ne zaman derseniz. Genişletmek için tıkla ... vayyy gezecen hea dicektim sonra aklıma geldi finaller mi la
OttomaN TigeR' Alıntı: tamam kardeşim, müsait olunca halledelim inşallah Genişletmek için tıkla ... tamamdrı abicim -qarapapaq-' Alıntı: Abi, biraz ertelesek ben 2 hafta yokum ? Ondan sonra ne zaman derseniz. Genişletmek için tıkla ... vayyy gezecen hea dicektim sonra aklıma geldi finaller mi la
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Keşke önceden yapsaydık yok la finallerim var Genişletmek için tıkla ... ben ne yazdım
-qarapapaq-' Alıntı: Keşke önceden yapsaydık yok la finallerim var Genişletmek için tıkla ... ben ne yazdım
Invoke Üye E sonra da sen memlekete gidecen de mi ? @İsmail İsmail' Alıntı: ben ne yazdım Genişletmek için tıkla ... onayladım işte
E sonra da sen memlekete gidecen de mi ? @İsmail İsmail' Alıntı: ben ne yazdım Genişletmek için tıkla ... onayladım işte
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bu arada kart hemen kalkmaz İsmail, daha millet almadı. Genişletmek için tıkla ... daha 1 tane egoda gördüm ben bindiğim ankarakart şeysini yarın birr 5lik ego alırım geri kalan paramıda karta yüklerim
OttomaN TigeR' Alıntı: Bu arada kart hemen kalkmaz İsmail, daha millet almadı. Genişletmek için tıkla ... daha 1 tane egoda gördüm ben bindiğim ankarakart şeysini yarın birr 5lik ego alırım geri kalan paramıda karta yüklerim
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bu arada kart hemen kalkmaz İsmail, daha millet almadı. Genişletmek için tıkla ... Ego mu? Biraz daha devam eder, aynen. Almayanlar var. Yalnız pahalanacaktı keşke alsaydınız... :/
OttomaN TigeR' Alıntı: Bu arada kart hemen kalkmaz İsmail, daha millet almadı. Genişletmek için tıkla ... Ego mu? Biraz daha devam eder, aynen. Almayanlar var. Yalnız pahalanacaktı keşke alsaydınız... :/