ismail
Üye
he bizimkiler de yapıyodu mahalle kavgası diyeBen çok ettim ya bi ara mahalle kavgası çıktı işte sopalarla of of unutmam o günü![]()
komik oluyodu ama izliyodum 
he bizimkiler de yapıyodu mahalle kavgası diyeBen çok ettim ya bi ara mahalle kavgası çıktı işte sopalarla of of unutmam o günü![]()
komik oluyodu ama izliyodum 
Ben çok ettim ya bi ara mahalle kavgası çıktı işte sopalarla of of unutmam o günü![]()

Bir günde, bir arkadaşın evindeyiz. Salonda halıları kaldırdık, mekan geniş parke beyblade akıyor, dümdüz... Baştan sonra kadar boyuna gidiyordu... Neyse tam uca geldiğinde zemin ile duvarın kesiştiği yerde bir şey olur ya
ahan da bu şey
Bundan geldi, yukarıya uçtu bir 30-40cm kadar, döndü düz düştü, dönmeye devam etti, süper hareketler yaaaa![]()

ben ederdimde ilk hamleyi karşıdan bekledim o da hiç gelmedi![]()
bana geldi la, sonra olay çıktı
bayağı sabretmiştim ama.
biz kavgaya geçtik pampa![]()

dövdün mü pekibana geldi la, sonra olay çıktı
bayağı sabretmiştim ama.
biz de geçeriz gardaş.![]()

zor oldu ama geçtiKasimda kalan arkadas araliğa geç lütfen
adamın damarına bastık beybalde diyerek 
ben olsam dayak yerim sanırım sonuçta hiç etmedim kavga bilememtabiki.![]()

anlat ciks olanlardan bi tanekavga anılarını anlatsam sabahı buluruz2 senedir durldum sakinleştim kemale erdim
![]()

kavga anılarını anlatsam sabahı buluruz2 senedir durldum sakinleştim kemale erdim
![]()
(!)he ilkokul mu bende lise sandım laküçüktük la ilkokuldaydık. ben döverken hoca geldi, sonra çocuğa kızdı sinirlendirmişsinizdir dedi![]()

he ilkokul mu bende lise sandım la![]()
O kalabalıktı ama tek teke değildi.yavaş adamımBen boru patlatmistim çocuğun belinde![]()
sen öldürmekli dövüşüyon sanırım
ciks ney la![]()
:
neden pekilisede de ettik, son sene, idari kattaO kalabalıktı ama tek teke değildi.

Bak bu yaz oldu bi tane dine müslümanlığa küfrediyodu biri la o sinirle ne güzel yapıştırdım ona burnu kırıldı da baya uğraştık karakol işleri falananlat ciks olanlardan bi tane![]()