Süttmü :D evet sütü seven biriyim :D param olursa hergün içerim :) ne sütü la
ismail Üye AnıL-D' Alıntı: Süttmü Genişletmek için tıkla ... evet sütü seven biriyim param olursa hergün içerim -qarapapaq-' Alıntı: ne sütü la Genişletmek için tıkla ...
AnıL-D' Alıntı: Süttmü Genişletmek için tıkla ... evet sütü seven biriyim param olursa hergün içerim -qarapapaq-' Alıntı: ne sütü la Genişletmek için tıkla ...
Invoke Üye İsmail' Alıntı: evet sütü seven biriyim param olursa hergün içerim Genişletmek için tıkla ... Yazık la parası yok gariban
İsmail' Alıntı: evet sütü seven biriyim param olursa hergün içerim Genişletmek için tıkla ... Yazık la parası yok gariban
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Kara Destan Genişletmek için tıkla ... okudum güzelmiş. insan efkarlanıyo -qarapapaq-' Alıntı: Yazık la parası yok gariban Genişletmek için tıkla ... he vAllah çok fakirim lan
-qarapapaq-' Alıntı: Kara Destan Genişletmek için tıkla ... okudum güzelmiş. insan efkarlanıyo -qarapapaq-' Alıntı: Yazık la parası yok gariban Genişletmek için tıkla ... he vAllah çok fakirim lan
ismail Üye AnıL-D' Alıntı: Icki yerine sut ic iyi gelir Genişletmek için tıkla ... içki içmem ben tadmadım bile
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: adamsın2 Genişletmek için tıkla ... sende kardeşim AnıL-D' Alıntı: Bizde içmedik sigara bile içmem Genişletmek için tıkla ... bende de yok sigara ama şekilim ya bikere pipo içtim
-qarapapaq-' Alıntı: adamsın2 Genişletmek için tıkla ... sende kardeşim AnıL-D' Alıntı: Bizde içmedik sigara bile içmem Genişletmek için tıkla ... bende de yok sigara ama şekilim ya bikere pipo içtim
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: katkı yapana katkı yapılır Genişletmek için tıkla ... sonra banlanında görün