Invoke
Üye
hehe o konuya geleleimolum sen win 8 varken niye win 7yi kullanıyon
![]()
format attım, win7 kurdum, sonra üşendim win8 kurmaya
Aslında diski yanına bir win8 bir de ubuntu kuracakmışım gibi böldüm ama sonra vazgeçtim. 
hehe o konuya geleleimolum sen win 8 varken niye win 7yi kullanıyon
![]()
Aslında diski yanına bir win8 bir de ubuntu kuracakmışım gibi böldüm ama sonra vazgeçtim. 
anlamadığım şey şu kardeşim benimformat attım, win7 kurdum, sonra üşendim win8 kurmayaAslında diski yanına bir win8 bir de ubuntu kuracakmışım gibi böldüm ama sonra vazgeçtim.
![]()
niye hala win7 kullanıyorsun 
anlamadığım şey şu kardeşim benimniye hala win7 kullanıyorsun
![]()
ama win8 için bir key bakmaya üşendim. 
hayır5i görürürm sanırım
![]()

tamam unutmazzsam taglerim senila kurarken key istemiyordu. Hiç bir şeye üşenmedim sabahtan beri pcyi düzenliyomama win8 için bir key bakmaya üşendim.
Bir de şunu gözlemledim bence win7 sadece açılışta değil normalde de az daha yavaş kalıyor, 8e göre. Ama daha janjanlı la, aero falan... Animasyonlar bişiler var, 8de onlar yok. Hem bu görünüm hem de 8deki o yeni başlat olsa, ben orayı çok sevmiştim güzel olur bence
la 4,5 gibi haber ver benim bi işim var dalar gidersem, unuturum![]()
yada telefondan habr vereeyim dicemde ne net var nede kontör 

benim kullandığım win8.1 de o kısmı çıkarmışlar sormuyo key 
kendi sesi ayarlayabilmede var zatenPeki kms gerekiyor mu? pre activeted sürümü var mı la 8.1'in?la hiç bu kadar temiz sistemim olmamıştı acayip işlemler yaptımtema 7den beri var la, ses olayı da var, ama kendi istediğin sesi ayarlayabileceğin bişi buldum
![]()
precrack yok
kurulurken yapan bi ***** varda office cracklerken zaten windowsta craclendiğinden kms daha mantıklı 
kendi sesi ayarlayabilmede var zatenprecrack yok
kurulurken yapan bi cra ck varda office cracklerken zaten windowsta craclendiğinden kms daha mantıklı
![]()

belkidehee la, aslında isonun yanında kms de var, hdd de duruyor, flash da önümde hdd yanında ama ne biliyim la belki aeoru özlemişimdir.![]()
google imagese 241543903 yaz la 
belkidegoogle imagese 241543903 yaz la
![]()

ne sitesi buldunsüper bi site buldum la
ne ayak la bu tipe bak![]()

ne ses çeviriyorses dosyası çeviriyor, çok iyi![]()
Şu finaller gelse geçse göçsek keşke memleketimize![]()