Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
hehe o konuya geleleim :D olum sen win 8 varken niye win 7yi kullanıyon :D

format attım, win7 kurdum, sonra üşendim win8 kurmaya :DAslında diski yanına bir win8 bir de ubuntu kuracakmışım gibi böldüm ama sonra vazgeçtim. :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

ismail

ismail

Üye
format attım, win7 kurdum, sonra üşendim win8 kurmaya :DAslında diski yanına bir win8 bir de ubuntu kuracakmışım gibi böldüm ama sonra vazgeçtim. :D
anlamadığım şey şu kardeşim benim :) niye hala win7 kullanıyorsun :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
la sen uyumuycan mı?

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
anlamadığım şey şu kardeşim benim :) niye hala win7 kullanıyorsun :)

la kurarken key istemiyordu. Hiç bir şeye üşenmedim sabahtan beri pcyi düzenliyom :D ama win8 için bir key bakmaya üşendim. :D
Bir de şunu gözlemledim bence win7 sadece açılışta değil normalde de az daha yavaş kalıyor, 8e göre. Ama daha janjanlı la, aero falan... Animasyonlar bişiler var, 8de onlar yok. Hem bu görünüm hem de 8deki o yeni başlat olsa, ben orayı çok sevmiştim güzel olur bence :D
hayır :D 5i görürürm sanırım :D

la 4,5 gibi haber ver benim bi işim var dalar gidersem, unuturum :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
la kurarken key istemiyordu. Hiç bir şeye üşenmedim sabahtan beri pcyi düzenliyom :D ama win8 için bir key bakmaya üşendim. :D
Bir de şunu gözlemledim bence win7 sadece açılışta değil normalde de az daha yavaş kalıyor, 8e göre. Ama daha janjanlı la, aero falan... Animasyonlar bişiler var, 8de onlar yok. Hem bu görünüm hem de 8deki o yeni başlat olsa, ben orayı çok sevmiştim güzel olur bence :D

la 4,5 gibi haber ver benim bi işim var dalar gidersem, unuturum :D
tamam unutmazzsam taglerim seni :D yada telefondan habr vereeyim dicemde ne net var nede kontör :D

win 8 içinde temalar var ben kullanıyorum flash takarken çıkan sesler değişiyo bide ekran değişiyo sürekli :D
evet yeni mi farkettin bunu win8 hertürlü hızlı :D benim kullandığım win8.1 de o kısmı çıkarmışlar sormuyo key :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Peki kms gerekiyor mu? pre activeted sürümü var mı la 8.1'in?la hiç bu kadar temiz sistemim olmamıştı acayip işlemler yaptım :Dtema 7den beri var la, ses olayı da var, ama kendi istediğin sesi ayarlayabileceğin bişi buldum :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Peki kms gerekiyor mu? pre activeted sürümü var mı la 8.1'in?la hiç bu kadar temiz sistemim olmamıştı acayip işlemler yaptım :Dtema 7den beri var la, ses olayı da var, ama kendi istediğin sesi ayarlayabileceğin bişi buldum :D
kendi sesi ayarlayabilmede var zaten :D precrack yok :) kurulurken yapan bi ***** varda office cracklerken zaten windowsta craclendiğinden kms daha mantıklı :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
kendi sesi ayarlayabilmede var zaten :D precrack yok :) kurulurken yapan bi cra ck varda office cracklerken zaten windowsta craclendiğinden kms daha mantıklı :D

hee la, aslında isonun yanında kms de var, hdd de duruyor, flash da önümde hdd yanında ama ne biliyim la belki aeoru özlemişimdir.:D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
  • Beğen
Invoke

Invoke

Üye
ses dosyası çeviriyor, çok iyi :D

• Beğen
Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
Selamunaleyküm ağalar

• Beğen
ismail

ismail

Üye
aleykum selam :)

Invoke

Invoke

Üye
Aleykümselam.ogg mp3 wav wma

• Beğen
Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
Şu finaller gelse geçse göçsek keşke memleketimize :)

• Beğen
Enes

Enes

Üye
:zzz:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Invoke

Üst Alt