bende gidiyom :( git :p
narnia16 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: aleykum selam sen kimsin Genişletmek için tıkla ... Ben semih İsmail' Alıntı: bende çıktım bile hadi Allah'a emanet gençler aleykumselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk
Sukut-u Hayal' Alıntı: aleykum selam sen kimsin Genişletmek için tıkla ... Ben semih İsmail' Alıntı: bende çıktım bile hadi Allah'a emanet gençler aleykumselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk
ismail Üye AnıL-D' Alıntı: Gidiyom bak lezzetli internetim var benim Genişletmek için tıkla ... git sende git
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Selamun aleykum. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam, hacı. Hayırlı geceler. Nasılsın? =)
TheFenomen' Alıntı: Selamun aleykum. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam, hacı. Hayırlı geceler. Nasılsın? =)
ismail Üye TheFenomen' Alıntı: Selamun aleykum. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... aleykumselam sanada hayırlı geceler hoşgeldin görüşmek üzere
TheFenomen' Alıntı: Selamun aleykum. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... aleykumselam sanada hayırlı geceler hoşgeldin görüşmek üzere
narnia16 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Nasılsın Semih? =) Genişletmek için tıkla ... İyiyim Mert sen nasılsın
Enes Üye İsmail' Alıntı: aleykumselam sanada hayırlı geceler hoşgeldin görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk güle güle
İsmail' Alıntı: aleykumselam sanada hayırlı geceler hoşgeldin görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk güle güle
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam, hacı. Hayırlı geceler. Nasılsın? =) Genişletmek için tıkla ... Sıkıntılı bu aralar Mert. Sen nasılsın ?
-qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam, hacı. Hayırlı geceler. Nasılsın? =) Genişletmek için tıkla ... Sıkıntılı bu aralar Mert. Sen nasılsın ?
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Sıkıntılı bu aralar Mert. Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... :/ Sağol, hayırdır ?
TheFenomen' Alıntı: Sıkıntılı bu aralar Mert. Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... :/ Sağol, hayırdır ?