Selamünaleyküm :)
ismail Üye AnıL-D' Alıntı: Ismail mert sana lol noob diyo biz iso 911 diyincemi aliniyon Genişletmek için tıkla ... adımı değiştirmiyo ki hem oyun konusunda noobumda biraz
AnıL-D' Alıntı: Ismail mert sana lol noob diyo biz iso 911 diyincemi aliniyon Genişletmek için tıkla ... adımı değiştirmiyo ki hem oyun konusunda noobumda biraz
Invoke Üye İsmail' Alıntı: adımı değiştirmiyo ki hem oyun konusunda noobumda biraz Genişletmek için tıkla ... Evet, noob Sukut-u Hayal' Alıntı: olum kac yaşına gelmişsiniz haa LOL mu oynuyonuz Genişletmek için tıkla ... lol, ne la ezik oyun. Ben oynamadım hiç =P
İsmail' Alıntı: adımı değiştirmiyo ki hem oyun konusunda noobumda biraz Genişletmek için tıkla ... Evet, noob Sukut-u Hayal' Alıntı: olum kac yaşına gelmişsiniz haa LOL mu oynuyonuz Genişletmek için tıkla ... lol, ne la ezik oyun. Ben oynamadım hiç =P
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Sonra konuşalım, İsmail, ben çıkacam ya şu video bitse yarın sabah dersim var. Genişletmek için tıkla ... tamam la çık izin verdim
-qarapapaq-' Alıntı: Sonra konuşalım, İsmail, ben çıkacam ya şu video bitse yarın sabah dersim var. Genişletmek için tıkla ... tamam la çık izin verdim
UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Evet, noob lol, ne la ezik oyun. Ben oynamadım hiç =P Genişletmek için tıkla ... bende oynamadım nasıl bisey acep
-qarapapaq-' Alıntı: Evet, noob lol, ne la ezik oyun. Ben oynamadım hiç =P Genişletmek için tıkla ... bende oynamadım nasıl bisey acep
OttomaN TigeR Üye ia.phlvn' Alıntı: Selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykümselam pehlivan nasılsın
ismail Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: olum kac yaşına gelmişsiniz haa LOL mu oynuyonuz Genişletmek için tıkla ... ben oyun oynamam cod hariç
Sukut-u Hayal' Alıntı: olum kac yaşına gelmişsiniz haa LOL mu oynuyonuz Genişletmek için tıkla ... ben oyun oynamam cod hariç
OttomaN TigeR Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: hoşbulduk Genişletmek için tıkla ... gir sohbete dışarda kalma
Invoke Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: bende oynamadım nasıl bisey acep Genişletmek için tıkla ... dota çakması =P
ismail Üye AnıL-D' Alıntı: Tmmla bidaha demicem ismail gella Genişletmek için tıkla ... ben hep burdayım zaten