On parmak yazıyorum ben :naughty:
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: On parmak yazıyorum ben Genişletmek için tıkla ... biz de farklı değiliz
Invoke Üye AnıL-D' Alıntı: 1 lira atiyon teli sarj ediyorya 15 dkda makina adini bilmiyom makinanin Genişletmek için tıkla ... hee, anladım hacı. OttomaN TigeR' Alıntı: F klavye ile Genişletmek için tıkla ... F olsa da ayarlardan Qya çevirir, öyle yazarız.
AnıL-D' Alıntı: 1 lira atiyon teli sarj ediyorya 15 dkda makina adini bilmiyom makinanin Genişletmek için tıkla ... hee, anladım hacı. OttomaN TigeR' Alıntı: F klavye ile Genişletmek için tıkla ... F olsa da ayarlardan Qya çevirir, öyle yazarız.
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: hee, anladım hacı. F olsa da ayarlardan Qya çevirir, öyle yazarız. Genişletmek için tıkla ... klavye q zaten ams ben f kullanıyorum
-qarapapaq-' Alıntı: hee, anladım hacı. F olsa da ayarlardan Qya çevirir, öyle yazarız. Genişletmek için tıkla ... klavye q zaten ams ben f kullanıyorum
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: klavye q zaten ams ben f kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Hee AnıL-D' Alıntı: ... Genişletmek için tıkla ... sana mı sorduk la (!)
OttomaN TigeR' Alıntı: klavye q zaten ams ben f kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Hee AnıL-D' Alıntı: ... Genişletmek için tıkla ... sana mı sorduk la (!)
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: @OttomaN TigeR abi ,sorun değilse, sen ne iş yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Özelden cevaplıyorum birazdan
-qarapapaq-' Alıntı: @OttomaN TigeR abi ,sorun değilse, sen ne iş yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Özelden cevaplıyorum birazdan
Invoke Üye AnıL-D' Alıntı: Ağlarim bak ha ben yazani söylüyom bende bilmiyom banada söyleyin Genişletmek için tıkla ... mesajını düzelt la üç nokta yap
AnıL-D' Alıntı: Ağlarim bak ha ben yazani söylüyom bende bilmiyom banada söyleyin Genişletmek için tıkla ... mesajını düzelt la üç nokta yap
OttomaN TigeR Üye AnıL-D' Alıntı: Ağlarim bak ha ben yazani söylüyom bende bilmiyom banada söyleyin Genişletmek için tıkla ...
AnıL-D' Alıntı: Ağlarim bak ha ben yazani söylüyom bende bilmiyom banada söyleyin Genişletmek için tıkla ...
Invoke Üye AnıL-D' Alıntı: Yapmiyom ben Türkçe hocami sevmiyom Genişletmek için tıkla ... ne diyon la =P diğer sayfadaki mesleği düzenle diyorum. Adam özelden söylüyor =P
AnıL-D' Alıntı: Yapmiyom ben Türkçe hocami sevmiyom Genişletmek için tıkla ... ne diyon la =P diğer sayfadaki mesleği düzenle diyorum. Adam özelden söylüyor =P
OttomaN TigeR Üye Aynaya baktım da demin, gerçekten ihtiyarlamışım la. Sakallarımdaki ağaran kılları bari sayayım biraz
Aynaya baktım da demin, gerçekten ihtiyarlamışım la. Sakallarımdaki ağaran kılları bari sayayım biraz