Bu gece pek kimse yok gibi
OttomaN TigeR Üye AnıL-D' Alıntı: Abi beni tanimadinmi Genişletmek için tıkla ... vallahi nicki hiç çıkaramadım,
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Selamun aleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... şeref verdiniz efenim, hoş geldiniz
TheFenomen' Alıntı: Selamun aleykum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... şeref verdiniz efenim, hoş geldiniz
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: şeref verdiniz efenim, hoş geldiniz Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk efendim Nasılsın abi
OttomaN TigeR' Alıntı: şeref verdiniz efenim, hoş geldiniz Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk efendim Nasılsın abi
Enes Üye AnıL-D' Alıntı: Fenomen beni taniyormusun kendimi dişlanmiş gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla ... Daha önce gördüm seni ama konuşmuşluğumuz yok
AnıL-D' Alıntı: Fenomen beni taniyormusun kendimi dişlanmiş gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla ... Daha önce gördüm seni ama konuşmuşluğumuz yok
OttomaN TigeR Üye AnıL-D' Alıntı: O kadarmi değistim ya Genişletmek için tıkla ... daha önce ki nick neydi anıl genelde nickten tanırım herkesi
AnıL-D' Alıntı: O kadarmi değistim ya Genişletmek için tıkla ... daha önce ki nick neydi anıl genelde nickten tanırım herkesi
OttomaN TigeR Üye AnıL-D' Alıntı: Fenomen beni taniyormusun kendimi dişlanmiş gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla ...
AnıL-D' Alıntı: Fenomen beni taniyormusun kendimi dişlanmiş gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla ...
Enes Üye AnıL-D' Alıntı: Enes sende tanimadiysan kimse tanimaz Genişletmek için tıkla ... anılkocaeli gibi bi nickin mi vardı önceden ?
AnıL-D' Alıntı: Enes sende tanimadiysan kimse tanimaz Genişletmek için tıkla ... anılkocaeli gibi bi nickin mi vardı önceden ?