bugün herkesin uyuyası var galiba :bilmm pek var sayılmaz aslında
Enes Üye ___kaptan___' Alıntı: bugün herkesin uyuyası var galiba Genişletmek için tıkla ... pek var sayılmaz aslında
___kaptan___' Alıntı: bugün herkesin uyuyası var galiba Genişletmek için tıkla ... pek var sayılmaz aslında
___kaptan___ Üye TheFenomen' Alıntı: pek var sayılmaz aslında Genişletmek için tıkla ... ama var biraz dmi baksana ismail falan yok
TheFenomen' Alıntı: pek var sayılmaz aslında Genişletmek için tıkla ... ama var biraz dmi baksana ismail falan yok
Enes Üye ___kaptan___' Alıntı: ama var biraz dmi baksana ismail falan yok Genişletmek için tıkla ... Gelirler belki
___kaptan___' Alıntı: ama var biraz dmi baksana ismail falan yok Genişletmek için tıkla ... Gelirler belki
___kaptan___ Üye @İsmail burda ama gizemli adam gizemini koruyor yine İsmail' Alıntı: ben çok yoruldum ya bugün. O yüzden yatıyorum. Iyi geceler efenim Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
@İsmail burda ama gizemli adam gizemini koruyor yine İsmail' Alıntı: ben çok yoruldum ya bugün. O yüzden yatıyorum. Iyi geceler efenim Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Henüz erken değil mi? Genişletmek için tıkla ... 18:00 olmadan yattım.
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hee Uyumadın mı ? =P Genişletmek için tıkla ... uyumadım ya uyku tutmadı napayım. sen yeni uyandın
-qarapapaq-' Alıntı: Hee Uyumadın mı ? =P Genişletmek için tıkla ... uyumadım ya uyku tutmadı napayım. sen yeni uyandın
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: uyumadım ya uyku tutmadı napayım. sen yeni uyandın Genişletmek için tıkla ... Hee Çok iyi uyumuşum, ama açım akşam yemeği yemedim :/ Öğlende yemedim sayılır, azıcık bişi.
TheFenomen' Alıntı: uyumadım ya uyku tutmadı napayım. sen yeni uyandın Genişletmek için tıkla ... Hee Çok iyi uyumuşum, ama açım akşam yemeği yemedim :/ Öğlende yemedim sayılır, azıcık bişi.
___kaptan___ Üye İsmail' Alıntı: bugecedekalamicamburadaherkesehayırlıgeceler... Genişletmek için tıkla ... Canın sağolsun ismail iyi geceler
İsmail' Alıntı: bugecedekalamicamburadaherkesehayırlıgeceler... Genişletmek için tıkla ... Canın sağolsun ismail iyi geceler