Enes
Üye
Biz de sene başında dedik güya ders çalışcaz acayip kascaz falan ama tırtya zaten ütopyada yaşıyorum çoğu zamanama reeller fena
![]()

Biz de sene başında dedik güya ders çalışcaz acayip kascaz falan ama tırtya zaten ütopyada yaşıyorum çoğu zamanama reeller fena
![]()

neden biliyon konuştun mu telle ne istiyon diyeOlabilemez![]()
Onlar klasiktir zaten yaBiz de sene başında dedik güya ders çalışcaz acayip kascaz falan ama tırt![]()

neden biliyon konuştun mu telle ne istiyon diye![]()

ben yemedimfotoğrafta pastırma vardı ama kaybolmuş anlamış değilim![]()
![]()
hadi öle olsun bende 5 tane cfw denedim 5800daBen bilirim, o seviyo böyle.![]()

5800 daki ses çıkış kalitesi Htc dışında hiç birinde yok yaben yemedim
hadi öle olsun bende 5 tane cfw denedim 5800da![]()

Aynen, bizde de var 5800 hala bağırıyo5800 daki ses çıkış kalitesi Htc dışında hiç birinde yok ya![]()
![]()

rap ekolayzırıda olsa mükemmel olcak bu arada şaka maka harbiden çok kaliteli müzik konusunda5800 daki ses çıkış kalitesi Htc dışında hiç birinde yok ya![]()
![]()

Zil sesim Ateşten Gömlektir benim standartrap ekolayzırıda olsa mükemmel olcak bu arada şaka maka harbiden çok kaliteli müzik konusunda![]()
Onla gümbür gümbürdü illa duyuyodum ne kadar gürültü olsa da 
ben de koydum köşeye lazım olur belli mi olurAynen, bizde de var 5800 hala bağırıyo![]()

@___kaptan___ @-qarapapaq- @TheFenomen dostlar şahane bi sohbet oldu ama ben kaçar yemek yicem sonrada film izler yatarım Allah'a emanet hayırlı geceler![]()
Ben de gidiyorum hadi Allah'a emanet olun yine sohbet etmek üzre kendinize iyi bakın![]()

Allah'a emanet... Görüşürüz...
Allah'a emanet hacı, hayırlı geceler![]()
Ben de gidiyorum hadi Allah'a emanet olun yine sohbet etmek üzre kendinize iyi bakın![]()

bugün herkesin uyuyası var galiba