___kaptan___
Üye
Yapacak bişey yok yiycezkaliteli bir damağa ahibim ya napabilirim ki![]()

Yapacak bişey yok yiycezkaliteli bir damağa ahibim ya napabilirim ki![]()

arada keşke olsaydım diyom ama değilim..2. öğretim olan var mı
ya ben düşünüyomda bazen hani eve fazla koymaz 1buçuk bin lira sonuçta taksitle olcak aylık 150 lira![]()
Çünkü bu bir ihtiyaç değil yani.zorladın ama olmadı neyse@TheFenomen 20.75küsür...
@___kaptan___ 20.7083333![]()
tamam kafi
neden zor mu geliyo sabah kalkmakarada keşke olsaydım diyom ama değilim..

2. öğretim olan var mı

zorladın ama olmadı neysetamam kafi
![]()

@TheFenomen 20.75küsür...
@___kaptan___ 20.7083333![]()
benim ki niye boğaz köprü kadar küsurat verdi beee :P

ya ben istiyom hazırlığı geçersem aldırırım bitanela koymaz alınır da ne gerek var diye düşünüyorumÇünkü bu bir ihtiyaç değil yani.
symbian sıktı artıksen de benim gibi akşam 5 e kadar yatıp derse gidip sabaha kadar oturuyor musunBen.
İdare et işte 1mart olsa öyle olur, gün hepsabı yapmıyorum![]()

nasıl zor geliyo bi bilsen varyazorladın ama olmadı neysetamam kafi
neden zor mu geliyo sabah kalkmak![]()
öğlen dersleri bile zor geliyoaslında benim küsürat daha fazla da uyduramadıbenim ki niye boğaz köprü kadar küsurat verdi beee :P
![]()
![]()
canım isteyince 1 e 2 ye kadar uyuyom yanasıl zor geliyo bi bilsen varyaöğlen dersleri bile zor geliyo

ben bunu istiyyorum ama birinci öğretim şeklinisen de benim gibi akşam 5 e kadar yatıp derse gidip sabaha kadar oturuyor musun![]()
200 bildirimi aştım gençler

öyle bi memleket yokben bunu istiyyorum ama birinci öğretim şeklini![]()

sen de benim gibi akşam 5 e kadar yatıp derse gidip sabaha kadar oturuyor musun![]()

aslında benim küsürat daha fazla da uyduramadı![]()
canım isteyince 1 e 2 ye kadar uyuyom ya![]()

ya ben istiyom hazırlığı geçersem aldırırım bitanesymbian sıktı artık

hatırlamıyorum kusura bakmaYok hacı, ben sadece 2.öğretim parası veriyom, 1lerle aynı giriyom derse, sabah yani. Konuşmuştuk bunu.
Ne uyduracam be![]()
Şu anda konuyu okuyanlar: 14 (Üye: 3, Misafir: 0)
ben lumia almak istiyorumŞu 2 aylık askerlikte bitsin askerden sonra % 79 NoTe 2 yada 3 alcam diğer alternatif ise Lumia lardan birisi ama biemiyorum ki sabahtan akşama yeni bi model çıkıyo karar veremiyom ki![]()
aslında lumiadan daha çok jolla istiyom ama hem telefon biraz altseviye hemde ulaşması zor..ben lumia almak istiyorumaslında lumiadan daha çok jolla istiyom ama hem telefon biraz altseviye hemde ulaşması zor..