ismail
Üye
evet izledim onuPek film izlemem ama 3 idiots fillmini bayağı beğenmiştim ama izlemişindir sanırsam![]()
ve amir khannın bikaç filmini daha izledim 
bi hdd alayım film yığcam ona

evet izledim onuPek film izlemem ama 3 idiots fillmini bayağı beğenmiştim ama izlemişindir sanırsam![]()
ve amir khannın bikaç filmini daha izledim 

muhabbette vakit akıyo gidiyobugün yabancı dil rektörüylede 1buçuk saat konuştuk arkadaşlarla haberim yok
![]()
iyi dedin la how i met your mother bu hafta izlemedim onu izleyemdizi izle panpa: Arrow ?
ahuahsduash![]()
başka dizi izleyemem vakit yok ders var 
Bende izledim bi kaç filmi çok güzel filmleri var yaevet izledim onuve amir khannın bikaç filmini daha izledim
bi hdd alayım film yığcam ona![]()

iyi dedin la how i met your mother bu hafta izlemedim onu izleyembaşka dizi izleyemem vakit yok ders var
![]()

evde olsam yumurta sucukta yurtta olunca mecbur petrolden almam gerekOnu hiç sorma acıktım hazırlamaya üşendim![]()
tabi hayıringilizce konuşabiliyon mu la?

Yurtta mı kalıyosum o sıkıntı ben allahtan evdeyim yaevde olsam yumurta sucukta yurtta olunca mecbur petrolden almam gerek![]()

mecburiyetVayyyt![]()

aynen kardeşimBende izledim bi kaç filmi çok güzel filmleri var ya![]()

Gitti 1 lirahee anladım, la dalgınlıkta 1lira kaybettim ya :/
ops:kantin kapalı eskişehir yolu kenarındayız allahtan bolca petrol varhee anladım, la dalgınlıkta 1lira kaybettim ya :/
ya ben evde yapamam. açıkça söyleyim dağıtırım kendimi ne okula giderim ne ders çalışırımYurtta mı kalıyosum o sıkıntı ben allahtan evdeyim ya![]()

kantin kapalı eskişehir yolu kenarındayız allahtan bolca petrol var
ya ben evde yapamam. açıkça söyleyim dağıtırım kendimi ne okula giderim ne ders çalışırım![]()
Gitti 1 liraops:

olum la ben 1 liram bile yok 1 haftadır 0 liram var ama bissürü ego almıştım o sayede okula gidebiliyomhee anladım, la dalgınlıkta 1lira kaybettim ya :/

O zaman hiç bulaşma ev bi yönden Zor oluyo ya yemek bulaşık falan ev hanımı gibiyizkantin kapalı eskişehir yolu kenarındayız allahtan bolca petrol var
ya ben evde yapamam. açıkça söyleyim dağıtırım kendimi ne okula giderim ne ders çalışırım![]()

onlarda var tabi belki 2 veya 3. sınıftaO zaman hiç bulaşma ev bi yönden Zor oluyo ya yemek bulaşık falan ev hanımı gibiyiz![]()

la ben çıkıyom 20 dakka geldiğimde olursanız devam ederiz
onlarda var tabi belki 2 veya 3. sınıfta![]()
ben burdayım 
Ben buralardayım şimdilik yala ben çıkıyom 20 dakka geldiğimde olursanız devam ederiz
onlarda var tabi belki 2 veya 3. sınıfta![]()

olum la ben 1 liram bile yok 1 haftadır 0 liram var ama bissürü ego almıştım o sayede okula gidebiliyom![]()
Sen nerde okuyon hacı? @andezitt@___kaptan___ hoşgeldin