Invoke
Üye
araştırma yapıyom pampa disk yazmaya karşı korumalı diyen flashın çözüm yoluhafıza kartı basitte o tam olarak belli değil
![]()

araştırma yapıyom pampa disk yazmaya karşı korumalı diyen flashın çözüm yoluhafıza kartı basitte o tam olarak belli değil
![]()

o zaman mert açıklasınvalla bende bilmiyom ama toz duman anlamındaydı diye biliyorum![]()

iyi gecelerBen yatiyorum iyi geceler kendinize iyi bakin hadi![]()

valla bende bilmiyom ama toz duman anlamındaydı diye biliyorum![]()
o zaman mert açıklasın![]()

açıkla mı sıno zaman mert açıklasın![]()
aynen öyle ortalık karışınca öyle derler genç kesim ortalık ellialtı oldu diyebenim de bildiğim o kadar işte =P farklı bir şey olduğunu da düşünmüyorum zaten. Bizim oralarda karışıklıık filan demezler ortalığı ellaltıya(aynı bu şekilde yazdığım gibi =P ) verdi derler
Açıkladım noob![]()

olum sizin oralardayım ben zaten hiç böle bişi denmedibenim de bildiğim o kadar işte =P farklı bir şey olduğunu da düşünmüyorum zaten. Bizim oralarda karışıklıık filan demezler ortalığı ellaltıya(aynı bu şekilde yazdığım gibi =P ) verdi derler
Açıkladım noob![]()

olum sizin oralardayım ben zaten hiç böle bişi denmedi![]()

bunuda araştırılcaklar listesine koydumaçıkla mı sın![]()
aynen öyle ortalık karışınca öyle derler genç kesim ortalık ellialtı oldu diye![]()

hev tamam o zaman yep karışma bendeKarstan bahsediyorum lan Ankaradan değil![]()

ben sürekli bakmaya çalıştım olmuyınca saldım 35 olmuşbildirime gel 73 bildirim![]()
![]()

ben sürekli bakmaya çalıştım olmuyınca saldım 35 olmuş![]()

hehDemek ki ben daha iyi bakmışım![]()
@-qarapapaq- @___kaptan___ pampalar 3 oranında iddaa yapıp 70 basmayı düşünüyom ne dersiniz 
ben mesaj yazmaktan bakmaya yetişemedim sonra bende saldım ahanda 83ben sürekli bakmaya çalıştım olmuyınca saldım 35 olmuş![]()

hoşgeldinUyuyamadim geldim![]()
:
yandex browser yandıben mesaj yazmaktan bakmaya yetişemedim sonra bende saldım ahanda 83![]()