Tapatalk kafayi yedi mesajlar karisti :D sıkıntı yok chrome de öyle :zuhaha:
___kaptan___ Üye Heroata' Alıntı: Tapatalk kafayi yedi mesajlar karisti Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yok chrome de öyle
Heroata' Alıntı: Tapatalk kafayi yedi mesajlar karisti Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yok chrome de öyle
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Sonuna bir tane daha ":" koy panpa Hayırlı geceler, abi... Genişletmek için tıkla ... ben koymuştum klavye işlememiş
-qarapapaq-' Alıntı: Sonuna bir tane daha ":" koy panpa Hayırlı geceler, abi... Genişletmek için tıkla ... ben koymuştum klavye işlememiş
Heroata Üye ___kaptan___' Alıntı: sıkıntı yok chrome de öyle Genişletmek için tıkla ... Bakiyorum 3dk oldu mu, ne ara atti, bunu ben mi yazdim
___kaptan___' Alıntı: sıkıntı yok chrome de öyle Genişletmek için tıkla ... Bakiyorum 3dk oldu mu, ne ara atti, bunu ben mi yazdim
___kaptan___ Üye İsmail' Alıntı: ben herzaman takipteyim nasılsınız Genişletmek için tıkla ... çok şükür gatır gibiyim desem yeridir
İsmail' Alıntı: ben herzaman takipteyim nasılsınız Genişletmek için tıkla ... çok şükür gatır gibiyim desem yeridir
ismail Üye ___kaptan___' Alıntı: çok şükür gatır gibiyim desem yeridir Genişletmek için tıkla ... bende desem olur zaten yakında yaklaşcam onlara kilo olarak 3 haneye az kaldı
___kaptan___' Alıntı: çok şükür gatır gibiyim desem yeridir Genişletmek için tıkla ... bende desem olur zaten yakında yaklaşcam onlara kilo olarak 3 haneye az kaldı
Invoke Üye ___kaptan___' Alıntı: çok şükür gatır gibiyim desem yeridir Genişletmek için tıkla ... ga mı tır? İsmail' Alıntı: bende desem olur zaten yakında yaklaşcam onlara kilo olarak 3 haneye az kaldı Genişletmek için tıkla ...
___kaptan___' Alıntı: çok şükür gatır gibiyim desem yeridir Genişletmek için tıkla ... ga mı tır? İsmail' Alıntı: bende desem olur zaten yakında yaklaşcam onlara kilo olarak 3 haneye az kaldı Genişletmek için tıkla ...
___kaptan___ Üye İsmail' Alıntı: Bi geldim karıştı burası Genişletmek için tıkla ... ortalık 56 oldu bee
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: nabıyon Genişletmek için tıkla ... araştırma yapıyom pampa disk yazmaya karşı korumalı diyen flashın çözüm yolu hafıza kartı basitte o tam olarak belli değil
-qarapapaq-' Alıntı: nabıyon Genişletmek için tıkla ... araştırma yapıyom pampa disk yazmaya karşı korumalı diyen flashın çözüm yolu hafıza kartı basitte o tam olarak belli değil
___kaptan___ Üye İsmail' Alıntı: bende desem olur zaten yakında yaklaşcam onlara kilo olarak 3 haneye az kaldı Genişletmek için tıkla ...
İsmail' Alıntı: bende desem olur zaten yakında yaklaşcam onlara kilo olarak 3 haneye az kaldı Genişletmek için tıkla ...
ismail Üye ___kaptan___' Alıntı: ortalık 56 oldu bee Genişletmek için tıkla ... bu espiriryi bilmiyom
___kaptan___ Üye -qarapapaq-' Alıntı: ga mı tır? Genişletmek için tıkla ... ga tır yanlış anlama haaa kelimeyi heceledim de
-qarapapaq-' Alıntı: ga mı tır? Genişletmek için tıkla ... ga tır yanlış anlama haaa kelimeyi heceledim de
Invoke Üye Heroata' Alıntı: Ben yatiyorum iyi geceler kendinize iyi bakin hadi Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
Heroata' Alıntı: Ben yatiyorum iyi geceler kendinize iyi bakin hadi Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
ismail Üye Heroata' Alıntı: Ben yatiyorum iyi geceler kendinize iyi bakin hadi Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Ataberk bende nam-ı diyar İsmail
Heroata' Alıntı: Ben yatiyorum iyi geceler kendinize iyi bakin hadi Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Ataberk bende nam-ı diyar İsmail
___kaptan___ Üye İsmail' Alıntı: bu espiriryi bilmiyom Genişletmek için tıkla ... valla bende bilmiyom ama toz duman anlamındaydı diye biliyorum
İsmail' Alıntı: bu espiriryi bilmiyom Genişletmek için tıkla ... valla bende bilmiyom ama toz duman anlamındaydı diye biliyorum