Çok kötü oldu ya somuru: :hnmm
___kaptan___ Üye Heroata' Alıntı: Ben o smileyi yillardir yazi olarak gordum. Ve gulen yuzu de yesil kafa Genişletmek için tıkla ... olaya gel android cihaz kullanmadığımdan pek bilmiyorum ama garip işte yaaa
Heroata' Alıntı: Ben o smileyi yillardir yazi olarak gordum. Ve gulen yuzu de yesil kafa Genişletmek için tıkla ... olaya gel android cihaz kullanmadığımdan pek bilmiyorum ama garip işte yaaa
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: umrumda değil Genişletmek için tıkla ... Benim de değildi, ondan böyle oldu zaten.
TheFenomen' Alıntı: umrumda değil Genişletmek için tıkla ... Benim de değildi, ondan böyle oldu zaten.
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Vay be ne zamandır böyle kalabalık görmüyorduk burada Genişletmek için tıkla ... Aynen
-qarapapaq-' Alıntı: Vay be ne zamandır böyle kalabalık görmüyorduk burada Genişletmek için tıkla ... Aynen
Invoke Üye ___kaptan___' Alıntı: olaya gel android cihaz kullanmadığımdan pek bilmiyorum ama garip işte yaaa Genişletmek için tıkla ... Note 2 yazıyor profilde? Bir de nesi garip anlamadım
___kaptan___' Alıntı: olaya gel android cihaz kullanmadığımdan pek bilmiyorum ama garip işte yaaa Genişletmek için tıkla ... Note 2 yazıyor profilde? Bir de nesi garip anlamadım
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Benim de değildi, ondan böyle oldu zaten. Genişletmek için tıkla ... aslında umrumda da herkes geçse ben kalsam sıkıntı ama defter kitap açık quiz yaptı hoca yine çözemedik kaç kişi
-qarapapaq-' Alıntı: Benim de değildi, ondan böyle oldu zaten. Genişletmek için tıkla ... aslında umrumda da herkes geçse ben kalsam sıkıntı ama defter kitap açık quiz yaptı hoca yine çözemedik kaç kişi
Invoke Üye Artık benim de bir kitkatım var =P TheFenomen' Alıntı: aslında umrumda da herkes geçse ben kalsam sıkıntı ama defter kitap açık quiz yaptı hoca yine çözemedik kaç kişi Genişletmek için tıkla ... hee, ben de öyle olmadı ya, herkes geçiyor bir mal benim
Artık benim de bir kitkatım var =P TheFenomen' Alıntı: aslında umrumda da herkes geçse ben kalsam sıkıntı ama defter kitap açık quiz yaptı hoca yine çözemedik kaç kişi Genişletmek için tıkla ... hee, ben de öyle olmadı ya, herkes geçiyor bir mal benim
Heroata Üye -qarapapaq-' Alıntı: Artık benim de bir kitkatım var =P Genişletmek için tıkla ... Kurdun mu
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Refikim hayırlı geceler olsun, uğramıyorsun artık buralara! Genişletmek için tıkla ... Site symbian kullanıcılarına kapandı kapanalı uğrayamaz olduk, Telefonu yenileyene kadar böyle artık Üstad'ım..
OttomaN TigeR' Alıntı: Refikim hayırlı geceler olsun, uğramıyorsun artık buralara! Genişletmek için tıkla ... Site symbian kullanıcılarına kapandı kapanalı uğrayamaz olduk, Telefonu yenileyene kadar böyle artık Üstad'ım..
Invoke Üye Heroata' Alıntı: Kurdun mu Genişletmek için tıkla ... Kurmam mı? Kaç dakka oldu da bakamadım buraya bakmaktan
Heroata' Alıntı: Kurdun mu Genişletmek için tıkla ... Kurmam mı? Kaç dakka oldu da bakamadım buraya bakmaktan
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Artık benim de bir kitkatım var =P hee, ben de öyle olmadı ya, herkes geçiyor bir mal benim Genişletmek için tıkla ... neyse bişey demeyeyim bakalım daha ne dersler çıkacak karşımıza
-qarapapaq-' Alıntı: Artık benim de bir kitkatım var =P hee, ben de öyle olmadı ya, herkes geçiyor bir mal benim Genişletmek için tıkla ... neyse bişey demeyeyim bakalım daha ne dersler çıkacak karşımıza
Heroata Üye -qarapapaq-' Alıntı: Kurmam mı? Kaç dakka oldu da bakamadım buraya bakmaktan Genişletmek için tıkla ... Oo hayirli olsun neler gelmis screenshot bekliyorum sevdigin ozelligi :zd
-qarapapaq-' Alıntı: Kurmam mı? Kaç dakka oldu da bakamadım buraya bakmaktan Genişletmek için tıkla ... Oo hayirli olsun neler gelmis screenshot bekliyorum sevdigin ozelligi :zd
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Site symbian kullanıcılarına kapandı kapanalı uğrayamaz olduk, Telefonu yenileyene kadar böyle artık Üstad'ım.. Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun inşallah refikim
Emrgncy112' Alıntı: Site symbian kullanıcılarına kapandı kapanalı uğrayamaz olduk, Telefonu yenileyene kadar böyle artık Üstad'ım.. Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun inşallah refikim
___kaptan___ Üye -qarapapaq-' Alıntı: Note 2 yazıyor profilde? Bir de nesi garip anlamadım Genişletmek için tıkla ... nokia e7 'm vardı rahmetliyi askerde çaldırdım onu satıp note 2 alacaktım note iki aşkımı maxicep iyi bilir
-qarapapaq-' Alıntı: Note 2 yazıyor profilde? Bir de nesi garip anlamadım Genişletmek için tıkla ... nokia e7 'm vardı rahmetliyi askerde çaldırdım onu satıp note 2 alacaktım note iki aşkımı maxicep iyi bilir