Bende varım dostlar. Herkese selam. aleykümselam hoş geldin
OttomaN TigeR Üye baby_face_' Alıntı: Bende varım dostlar. Herkese selam. Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoş geldin
baby_face_' Alıntı: Bende varım dostlar. Herkese selam. Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoş geldin
narnia16 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Şükür. Mattan kalıyom galiba, o kadar =P Genişletmek için tıkla ... Hadi ya sende mi
-qarapapaq-' Alıntı: Şükür. Mattan kalıyom galiba, o kadar =P Genişletmek için tıkla ... Hadi ya sende mi
OttomaN TigeR Üye narnia16' Alıntı: Yerinde abi çok şükür seninde yerindedir inşallah Genişletmek için tıkla ... Daim olsun kardeşim. Bende iyiyim çok şükür yaramazlık yok.
narnia16' Alıntı: Yerinde abi çok şükür seninde yerindedir inşallah Genişletmek için tıkla ... Daim olsun kardeşim. Bende iyiyim çok şükür yaramazlık yok.
narnia16 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Büyük ihtimal Genişletmek için tıkla ... Aynı ihtimale sahibim bende
Invoke Üye narnia16' Alıntı: Aynı ihtimale sahibim bende Genişletmek için tıkla ... Her şey birden gelişti :/ rahat rahat yatıyordum, birden vizeler geldi
narnia16' Alıntı: Aynı ihtimale sahibim bende Genişletmek için tıkla ... Her şey birden gelişti :/ rahat rahat yatıyordum, birden vizeler geldi
narnia16 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Her şey birden gelişti :/ rahat rahat yatıyordum, birden vizeler geldi Genişletmek için tıkla ... Sende benim kafadansın yeminle rahat rahat yatıyoduk ne güzel
-qarapapaq-' Alıntı: Her şey birden gelişti :/ rahat rahat yatıyordum, birden vizeler geldi Genişletmek için tıkla ... Sende benim kafadansın yeminle rahat rahat yatıyoduk ne güzel
Invoke Üye narnia16' Alıntı: Sende benim kafadansın yeminle rahat rahat yatıyoduk ne güzel Genişletmek için tıkla ... Nerde, ne okuyon?
narnia16' Alıntı: Sende benim kafadansın yeminle rahat rahat yatıyoduk ne güzel Genişletmek için tıkla ... Nerde, ne okuyon?
narnia16 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Nerde, ne okuyon? Genişletmek için tıkla ... Ege de işletme okuyorum, sen?
Invoke Üye narnia16' Alıntı: Ege de işletme okuyorum, sen? Genişletmek için tıkla ... Gazi endüstri müh
narnia16 Üye -qarapapaq-' Alıntı: sessizlik oldu Genişletmek için tıkla ... Teker teker döküldüler şimdi bende dökülüyorum Hadi iyi geceler..
-qarapapaq-' Alıntı: sessizlik oldu Genişletmek için tıkla ... Teker teker döküldüler şimdi bende dökülüyorum Hadi iyi geceler..
Invoke Üye narnia16' Alıntı: Teker teker döküldüler şimdi bende dökülüyorum Hadi iyi geceler.. Genişletmek için tıkla ... Sana da... =)
narnia16' Alıntı: Teker teker döküldüler şimdi bende dökülüyorum Hadi iyi geceler.. Genişletmek için tıkla ... Sana da... =)
OttomaN TigeR Üye marist' Alıntı: Herkese selam Genişletmek için tıkla ... aleykümselam, senden sonra geldim ama selamı alayım dedim. Nasılsın kardeşim?
marist' Alıntı: Herkese selam Genişletmek için tıkla ... aleykümselam, senden sonra geldim ama selamı alayım dedim. Nasılsın kardeşim?