Merhaba
haydaravısyon Üye inigilizce dilinde herşeyin her halin kelime cinsinden karşılıgı var mesala tantrum çocuklarda öfke nöbeti demek oluyor
inigilizce dilinde herşeyin her halin kelime cinsinden karşılıgı var mesala tantrum çocuklarda öfke nöbeti demek oluyor
ŞenolTÜRK Üye AHMED...' Alıntı: Selamun Aleykum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... narnia16' Alıntı: İyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler
AHMED...' Alıntı: Selamun Aleykum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... narnia16' Alıntı: İyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler
haydaravısyon Üye marist' Alıntı: Kimsecikler yok heralde, konu ölmüş. Genişletmek için tıkla ... hortlatırız
haydaravısyon Üye -qarapapaq-' Alıntı: Selamunaleyküm Genişletmek için tıkla ... aslm izledigim filimde yotupdaki güncel cin çıkartma vidosu filimde kullanılmış görür görmez hemen anladım şeytan tohumu güzel filim miş tavsiye derim
-qarapapaq-' Alıntı: Selamunaleyküm Genişletmek için tıkla ... aslm izledigim filimde yotupdaki güncel cin çıkartma vidosu filimde kullanılmış görür görmez hemen anladım şeytan tohumu güzel filim miş tavsiye derim
marist Üye haydaravısyon' Alıntı: hortlatırız Genişletmek için tıkla ... hortlatacak kadar ölmedi daha -qarapapaq-' Alıntı: Selamunaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam.
haydaravısyon' Alıntı: hortlatırız Genişletmek için tıkla ... hortlatacak kadar ölmedi daha -qarapapaq-' Alıntı: Selamunaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam.
haydaravısyon Üye dışarısı çok karanlık sokak lambaları yetersiz ben belediye başkanı olsam her direye projektör yerleştirim
dışarısı çok karanlık sokak lambaları yetersiz ben belediye başkanı olsam her direye projektör yerleştirim