Aleyküm selam...
HighCore Üye haydaravısyon' Alıntı: Yorumsuz kalmasın Genişletmek için tıkla ... Bunu sen çekmedin umarrım
haydaravısyon Üye HighCore' Alıntı: Bunu sen çekmedin umarrım Genişletmek için tıkla ... yok ben cekmedim nete düşmüş
HighCore Üye haydaravısyon' Alıntı: yok ben cekmedim nete düşmüş Genişletmek için tıkla ... Tamam ozaman sorun yok
haydaravısyon' Alıntı: yok ben cekmedim nete düşmüş Genişletmek için tıkla ... Tamam ozaman sorun yok
haydaravısyon Üye NervousFCK' Alıntı: @haydaravisyon nerden buldun ya gülmekden öldüm Genişletmek için tıkla ... faceden komik değil
NervousFCK' Alıntı: @haydaravisyon nerden buldun ya gülmekden öldüm Genişletmek için tıkla ... faceden komik değil
Invoke Üye Bence de komik değil.İnsanoğlu öğrenememiş, sanıyorum kurban eti o ? güya... kurban işte... Biraz okuyup, öğrenmek, amacına uygun hareket etmek lazım.
Bence de komik değil.İnsanoğlu öğrenememiş, sanıyorum kurban eti o ? güya... kurban işte... Biraz okuyup, öğrenmek, amacına uygun hareket etmek lazım.
can_huso_sulo Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Cok Sukur Derdim Yok. Genişletmek için tıkla ... inşallah olmaz diyelim o zaman
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Cok Sukur Derdim Yok. Genişletmek için tıkla ... inşallah olmaz diyelim o zaman