AnkaraGökçen abi sen nerelisin acaba?![]()
Windows8 kullananlar bir kaç gün içinde otomatik 8.1 güncellemesimi alacak?Şükür, abi. Çok iyi olma yolunda ilerlemeyi düşünüyorum @OttomaN TigeR
Bence baya gelişmiş ie, win8.1de çok hızlıydı![]()
Ankara
Windows8 kullananlar bir kaç gün içinde otomatik 8.1 güncellemesimi alacak?
İNşallah yolun açık olsun.Şükür, abi. Çok iyi olma yolunda ilerlemeyi düşünüyorum @OttomaN TigeR
Müsadenizi isterim abilerim kardeşlerim.
Bayağı bir yorgunum sanırım.
Allah muhabbetinizi arttırsın İnşallah.
Allah'a emanet olun.
Üzerimdeki miskinliği attığım zaman açılacak, inşallah.İNşallah yolun açık olsun.

Ankara'lıyım doğma büyümememleket olarak abi
Öyle bir şey yok diyebiliyorum.Windows 8 dururken, windows 7 kurdum @Anti-Okul

İNşallah yolun açık olsun.
Ankara'lıyım doğma büyüme![]()

Selametli gönlü güzel ktardeşim benim, şimdiden bayramını kutluyorum.Müsadenizi isterim abilerim kardeşlerim.
Bayağı bir yorgunum sanırım.
Allah muhabbetinizi arttırsın İnşallah.
Allah'a emanet olun.
Süper bir duygu Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah derman arayıp bulamayanlar da varİnşallah, eee babalık nasıl gidiyort gardaş
bize de dünyayı unutturuyor 
Cümlemizden Mert, Ana baba ata hepten buralıyım yaniSağol, bu arada Allah razı olun
Hee, ben de ankaralıyım doğma büyüme; ama baba tarafı kars![]()
Olcak iş mi o şimdi!memleket olarak abi
Öyle bir şey yok diyebiliyorum.Windows 8 dururken, windows 7 kurdum @Anti-Okul

Teşektktürler BuraktArife'nin kutlu olsun!
Yarın bayram.
Olcak iş mi o şimdi!![]()
![]()
Driverları da kurdum, teli düzelttik mi tamamdır 
Amin inşallah, Allah analı babalı büyütsün, dilerim Rabbimden bir ömür boyu sağlık ve afiyette kalır.Süper bir duygu Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah derman arayıp bulamayanlar da var
Dünyaya gelen yaşıyor büyüyor gidiyor iştebize de dünyayı unutturuyor
![]()
Amin kardeşim Allah razı olsunAmin inşallah, Allah analı babalı büyütsün, dilerim Rabbimden bir ömür boyu sağlık ve afiyette kalır.
Bende tekrardan win8 yüklemek zorunda kalcam gibi.Telefona bozuk rom kurmuşum, win8de driverlar yüklenmiyordu :/ Demin torrentten 7 indirdim, şimdi 7den yazıyomDriverları da kurdum, teli düzelttik mi tamamdır
![]()
CümlemizdenAmin kardeşim Allah razı olsun