Allah ırahatlık versin internet düzeldi :D
Invoke Üye -qarapapaq-' Alıntı: Selamunaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam. .caner.' Alıntı: Aleyküm Selam. Bu cepnet kafayı yetirtti bana Genişletmek için tıkla ... Niye
-qarapapaq-' Alıntı: Selamunaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam. .caner.' Alıntı: Aleyküm Selam. Bu cepnet kafayı yetirtti bana Genişletmek için tıkla ... Niye
.caner. Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam. Niye Genişletmek için tıkla ... Kendini selamlıyor adam Neden olacak saniyede 5 kb indiriyor. 1 gb lık dosya 2 kere %60 larda 1 kere 70 lerde iptal oldu !!!
-qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam. Niye Genişletmek için tıkla ... Kendini selamlıyor adam Neden olacak saniyede 5 kb indiriyor. 1 gb lık dosya 2 kere %60 larda 1 kere 70 lerde iptal oldu !!!
Invoke Üye BLooD_ReG' Alıntı: Neyse uyku basti iyi, geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler...
Invoke Üye .caner.' Alıntı: İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Ben burdayım hacı achambo' Alıntı: saolasın mert Genişletmek için tıkla ... Sen de sağol başgan
.caner.' Alıntı: İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Ben burdayım hacı achambo' Alıntı: saolasın mert Genişletmek için tıkla ... Sen de sağol başgan
.caner. Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben burdayım hacı Genişletmek için tıkla ... Mesaj kasıyorum çaktırma