horrtt
Invoke Üye DiaBLoS' Alıntı: Naber Mert ? Genişletmek için tıkla ... İyilik, şükür Telefonla boğuşuyorum Sizi sormalı?
DiaBLoS' Alıntı: Naber Mert ? Genişletmek için tıkla ... İyilik, şükür Telefonla boğuşuyorum Sizi sormalı?
DiaBLoS Admin -qarapapaq-' Alıntı: Gelir gelir Ben de 512mb ramli telefonuma rom atıyorum Genişletmek için tıkla ... 25 inde stoklara giriyor diyor teknosa da . Yani bugün ...
-qarapapaq-' Alıntı: Gelir gelir Ben de 512mb ramli telefonuma rom atıyorum Genişletmek için tıkla ... 25 inde stoklara giriyor diyor teknosa da . Yani bugün ...
Invoke Üye DiaBLoS' Alıntı: 25 inde stoklara giriyor diyor teknosa da . Yani bugün ... Genişletmek için tıkla ... Yani Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
DiaBLoS' Alıntı: 25 inde stoklara giriyor diyor teknosa da . Yani bugün ... Genişletmek için tıkla ... Yani Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
DiaBLoS Admin Cihazımı bugün gidip alabilirim yani değil mi ? Biz arayacağız falan dedi adam cumartesi günü ...
Invoke Üye DiaBLoS' Alıntı: Cihazımı bugün gidip alabilirim yani değil mi ? Biz arayacağız falan dedi adam cumartesi günü ... Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ki, geldiyse gidip alabilirsin herhalde. Kartını filan aldıysan gitmeden sen ara istersen, daha kolay olur.
DiaBLoS' Alıntı: Cihazımı bugün gidip alabilirim yani değil mi ? Biz arayacağız falan dedi adam cumartesi günü ... Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ki, geldiyse gidip alabilirsin herhalde. Kartını filan aldıysan gitmeden sen ara istersen, daha kolay olur.
DiaBLoS Admin Gitmeden arayacağım mutlaka . Stoklarda olacak dediklerine göre satışa başlanacak anlaşılan ...
Invoke Üye Vay be, çok da güzel ayarlamıştım :/ Açılış ekranında kaldı açılmıyo, işin yok tekrar uğraş