o kardşim gelmiş hoşgeldin
KcygtYsn Üye FeLonieS' Alıntı: Selamün aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam cihat hoşgeldin
FeLonieS Üye achambo' Alıntı: aleyküm selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum. AnıL-D' Alıntı: o kardşim gelmiş hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum kardeşim. Nasılsınız millet iyisiniz inşallah?
achambo' Alıntı: aleyküm selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum. AnıL-D' Alıntı: o kardşim gelmiş hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum kardeşim. Nasılsınız millet iyisiniz inşallah?
KcygtYsn Üye achambo' Alıntı: i know it but i like dont know it Genişletmek için tıkla ... General mobile discovery
achambo' Alıntı: i know it but i like dont know it Genişletmek için tıkla ... General mobile discovery
KcygtYsn Üye achambo' Alıntı: neyse kaçayım ağırdan dedem de gelcekmiş de giremedi telefondan Genişletmek için tıkla ... Tamam görüşürüz gelsin gelsin
achambo' Alıntı: neyse kaçayım ağırdan dedem de gelcekmiş de giremedi telefondan Genişletmek için tıkla ... Tamam görüşürüz gelsin gelsin
FeLonieS Üye achambo' Alıntı: neyse kaçayım ağırdan dedem de gelcekmiş de giremedi telefondan Genişletmek için tıkla ... Nereye yahu ben geldim gidiyorsun.
achambo' Alıntı: neyse kaçayım ağırdan dedem de gelcekmiş de giremedi telefondan Genişletmek için tıkla ... Nereye yahu ben geldim gidiyorsun.
achambo Üye DilvinEymen' Alıntı: General mobile discovery Genişletmek için tıkla ... dediğim şuydu "biliyorum ama bilmiyomuş gibi görünüyorum" FeLonieS' Alıntı: Nereye yahu ben geldim gidiyorsun. Genişletmek için tıkla ... sen gelmeden önce yazmıştım bak ilk gidiyorum mesajımı
DilvinEymen' Alıntı: General mobile discovery Genişletmek için tıkla ... dediğim şuydu "biliyorum ama bilmiyomuş gibi görünüyorum" FeLonieS' Alıntı: Nereye yahu ben geldim gidiyorsun. Genişletmek için tıkla ... sen gelmeden önce yazmıştım bak ilk gidiyorum mesajımı
KcygtYsn Üye achambo' Alıntı: dediğim şuydu "biliyorum ama bilmiyomuş gibi görünüyorum" sen gelmeden önce yazmıştım bak ilk gidiyorum mesajımı Genişletmek için tıkla ... Anladım bende de az çok ingilizce var
achambo' Alıntı: dediğim şuydu "biliyorum ama bilmiyomuş gibi görünüyorum" sen gelmeden önce yazmıştım bak ilk gidiyorum mesajımı Genişletmek için tıkla ... Anladım bende de az çok ingilizce var
FeLonieS Üye achambo' Alıntı: dediğim şuydu "biliyorum ama bilmiyomuş gibi görünüyorum" sen gelmeden önce yazmıştım bak ilk gidiyorum mesajımı Genişletmek için tıkla ... Bu gece kimsecikler yok sunucular yüzünden giremiyorlar mı acaba?
achambo' Alıntı: dediğim şuydu "biliyorum ama bilmiyomuş gibi görünüyorum" sen gelmeden önce yazmıştım bak ilk gidiyorum mesajımı Genişletmek için tıkla ... Bu gece kimsecikler yok sunucular yüzünden giremiyorlar mı acaba?
KcygtYsn Üye FeLonieS' Alıntı: Bu akşam kimsecikler yok sunucular yüzünden giremiyorlar mı acaba? Genişletmek için tıkla ... Bana Hoşbuldum demedin
FeLonieS' Alıntı: Bu akşam kimsecikler yok sunucular yüzünden giremiyorlar mı acaba? Genişletmek için tıkla ... Bana Hoşbuldum demedin
KcygtYsn Üye FeLonieS' Alıntı: Bu gece kimsecikler yok sunucular yüzünden giremiyorlar mı acaba? Genişletmek için tıkla ... Olabilir
FeLonieS' Alıntı: Bu gece kimsecikler yok sunucular yüzünden giremiyorlar mı acaba? Genişletmek için tıkla ... Olabilir
achambo Üye DilvinEymen' Alıntı: Anladım bende de az çok ingilizce var Genişletmek için tıkla ... neyse abla çıkayım artık gözlerim gidiyo
DilvinEymen' Alıntı: Anladım bende de az çok ingilizce var Genişletmek için tıkla ... neyse abla çıkayım artık gözlerim gidiyo
FeLonieS Üye DilvinEymen' Alıntı: Bana Hoşbuldum demedin Genişletmek için tıkla ... Ablacım özür dilerim. Hoşbuldum ablacım.
DilvinEymen' Alıntı: Bana Hoşbuldum demedin Genişletmek için tıkla ... Ablacım özür dilerim. Hoşbuldum ablacım.
KcygtYsn Üye achambo' Alıntı: neyse abla çıkayım artık gözlerim gidiyo Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz
achambo Üye FeLonieS' Alıntı: Bu gece kimsecikler yok sunucular yüzünden giremiyorlar mı acaba? Genişletmek için tıkla ... 1 kişi o yüzden yargılanıyo yok yere
FeLonieS' Alıntı: Bu gece kimsecikler yok sunucular yüzünden giremiyorlar mı acaba? Genişletmek için tıkla ... 1 kişi o yüzden yargılanıyo yok yere
FeLonieS Üye achambo' Alıntı: neyse abla çıkayım artık gözlerim gidiyo Genişletmek için tıkla ... Selametle.