Diyarbakır Sıcaktır oralar şimdi demi :)
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Sıcaktır oralar şimdi demi Genişletmek için tıkla ... Bilmem hiç gitmedim Diyarbakır eşimin kütüğünün bağlı olduğu yer aslında. Evlenince otomatik olarak bende oralı oldum
DilvinEymen' Alıntı: Sıcaktır oralar şimdi demi Genişletmek için tıkla ... Bilmem hiç gitmedim Diyarbakır eşimin kütüğünün bağlı olduğu yer aslında. Evlenince otomatik olarak bende oralı oldum
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Bilmem hiç gitmedim Diyarbakır eşimin kütüğünün bağlı olduğu yer aslında. Evlenince otomatik olarak bende oralı oldum Genişletmek için tıkla ... Kafam karıştı
Dede' Alıntı: Bilmem hiç gitmedim Diyarbakır eşimin kütüğünün bağlı olduğu yer aslında. Evlenince otomatik olarak bende oralı oldum Genişletmek için tıkla ... Kafam karıştı
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Kafam karıştı Genişletmek için tıkla ... Eşim Diyarbakır'lı olduğu için bende otomatik olarak hanım köylü oldum
DilvinEymen' Alıntı: Kafam karıştı Genişletmek için tıkla ... Eşim Diyarbakır'lı olduğu için bende otomatik olarak hanım köylü oldum
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Eşim Diyarbakır'lı olduğu için bende otomatik olarak hanım köylü oldum Genişletmek için tıkla ... Ilginç ) Aslen baba nereliydi peki
Dede' Alıntı: Eşim Diyarbakır'lı olduğu için bende otomatik olarak hanım köylü oldum Genişletmek için tıkla ... Ilginç ) Aslen baba nereliydi peki
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Ilginç ) Aslen baba nereliydi peki Genişletmek için tıkla ... Baba Samsun'lu
KayraBey Üye Nefret ettiğim bir konu da insanların nereli olduğudur. Kesinlikle memleket olayını sevmem ve memleketini kaale almam.
Nefret ettiğim bir konu da insanların nereli olduğudur. Kesinlikle memleket olayını sevmem ve memleketini kaale almam.
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Nefret ettiğim bir konu da insanların nereli olduğudur. Kesinlikle memleket olayını sevmem ve memleketini kaale almam. Genişletmek için tıkla ... Biz Türkiye'liyiz
Dede' Alıntı: Nefret ettiğim bir konu da insanların nereli olduğudur. Kesinlikle memleket olayını sevmem ve memleketini kaale almam. Genişletmek için tıkla ... Biz Türkiye'liyiz
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Aynen öyle Genişletmek için tıkla ... Benim uykum geldi uyursam kusura bakma abi
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Bayılırım çikolataya Genişletmek için tıkla ... Bunlar son zevkler. Spor yapmaya ve zayıflamaya karar verdim
DilvinEymen' Alıntı: Bayılırım çikolataya Genişletmek için tıkla ... Bunlar son zevkler. Spor yapmaya ve zayıflamaya karar verdim
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Bunlar son zevkler. Spor yapmaya ve zayıflamaya karar verdim Genişletmek için tıkla ... Spor iyidir
Dede' Alıntı: Bunlar son zevkler. Spor yapmaya ve zayıflamaya karar verdim Genişletmek için tıkla ... Spor iyidir
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Benim uykum geldi uyursam kusura bakma abi Genişletmek için tıkla ... Git yat hadi. Vücudun dinlenmek istiyor...
DilvinEymen' Alıntı: Benim uykum geldi uyursam kusura bakma abi Genişletmek için tıkla ... Git yat hadi. Vücudun dinlenmek istiyor...