Evet nedir son durum :D Herkes uyudu
KcygtYsn Üye TheFenomen' Alıntı: Gelip de bu mesajı okuduğunda ben çoktan uyumuş olcam Ahmet abi. Lütfen ağlama. Görüşürüz Genişletmek için tıkla ... )
TheFenomen' Alıntı: Gelip de bu mesajı okuduğunda ben çoktan uyumuş olcam Ahmet abi. Lütfen ağlama. Görüşürüz Genişletmek için tıkla ... )
KayraBey Üye TheFenomen' Alıntı: Gelip de bu mesajı okuduğunda ben çoktan uyumuş olcam Ahmet abi. Lütfen ağlama. Görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Geç kaldın dünür
TheFenomen' Alıntı: Gelip de bu mesajı okuduğunda ben çoktan uyumuş olcam Ahmet abi. Lütfen ağlama. Görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Geç kaldın dünür
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Geldim bile Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abi konuyu açan kişinin adıda Ahmet miş telefonu da galaxy ace )
Dede' Alıntı: Geldim bile Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abi konuyu açan kişinin adıda Ahmet miş telefonu da galaxy ace )
KayraBey Üye TheFenomen' Alıntı: "Geldim akif" T9 un gücü Genişletmek için tıkla ... Hızlı düzenledim ama
Enes Üye Dede' Alıntı: Hızlı düzenledim ama Genişletmek için tıkla ... Lafa tutma beni tamam hadi İkinize de iyi geceler günaydın görüşürüz
Dede' Alıntı: Hızlı düzenledim ama Genişletmek için tıkla ... Lafa tutma beni tamam hadi İkinize de iyi geceler günaydın görüşürüz
KcygtYsn Üye TheFenomen' Alıntı: Lafa tutma beni tamam hadi İkiniz de iyi geceler günaydın Genişletmek için tıkla ... Iyi gece-gündüzler )
TheFenomen' Alıntı: Lafa tutma beni tamam hadi İkiniz de iyi geceler günaydın Genişletmek için tıkla ... Iyi gece-gündüzler )
KcygtYsn Üye DilvinEymen' Alıntı: Hoşgeldin abi konuyu açan kişinin adıda Ahmet miş telefonu da galaxy ace ) Genişletmek için tıkla ...
DilvinEymen' Alıntı: Hoşgeldin abi konuyu açan kişinin adıda Ahmet miş telefonu da galaxy ace ) Genişletmek için tıkla ...
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: Abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür sen nasılsın? Bu haytalar seni üzdü mü söyle bakalım
DilvinEymen' Alıntı: Abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür sen nasılsın? Bu haytalar seni üzdü mü söyle bakalım
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: İyiyim çok şükür sen nasılsın? Bu haytalar seni üzdü mü söyle bakalım Genişletmek için tıkla ... Yok abi tanıştık hepsi iyiler ilkokullular da yoktu anlamakta güçlük çekmedim
Dede' Alıntı: İyiyim çok şükür sen nasılsın? Bu haytalar seni üzdü mü söyle bakalım Genişletmek için tıkla ... Yok abi tanıştık hepsi iyiler ilkokullular da yoktu anlamakta güçlük çekmedim