Enes
Üye
Sen savaş istiyosun pıçaklarım nerde benimBaşkası mi bilecek la
Sen savaş istiyosun pıçaklarım nerde benimBaşkası mi bilecek la
Hayırlı gecelerGörüşürüz ablacım hayırlı geceler.
Saatlerden şekil çıkartmadanSaatlerden şekil çıkartmadan ben de gideyim bari ya![]()

Son 10 dakika deyip sabahladım ben burada :-Dİzin yok desek kalır mısın abi?![]()
Hayırlı gecelerSaatlerden şekil çıkartmadan
İyi geceler dileyeyim o zaman.![]()
Gel gel öpeyim de uyu güzelce :-DSen savaş istiyosun pıçaklarım nerde benim
Aman abi biz seni bekleriz bugünün yarını var uykusuz kalma da.Son 10 dakika deyip sabahladım ben burada :-D

Ula senin kaç tane hesabın ve numaran varGel gel öpeyim de uyu güzelce :-D

Fabrikaya gitmem lazım sabah servisi kaçırmadan. 3 dakika daha buradayım amaAman abi biz seni bekleriz bugünün yarını var uykusuz kalma da.![]()
İfşa etme işteUla senin kaç tane hesabın ve numaran var![]()
Servis sana 3 dakika demeyecek ama hatırlatmada bulunayım, yanlış anlama sakın.Fabrikaya gitmem lazım sabah servisi kaçırmadan. 3 dakika daha buradayım ama

Aykut dövmeceİfşa etme işte
Aykut dövmece

Ben yanlış anlamam hiç :-P eyvallah cihat yarın gece görüşmek üzere. Esen kalın. Allaha emanet olun. ( gitme diyenim olaydı keşke ) :-PServis sana 3 dakika demeyecek ama hatırlatmada bulunayım, yanlış anlama sakın.![]()
Git git. Gitsene aloBen yanlış anlamam hiç :-P eyvallah cihat yarın gece görüşmek üzere. Esen kalın. Allaha emanet olun. ( gitme diyenim olaydı keşke ) :-P

Selametle abi iyi geceler.Ben yanlış anlamam hiç :-P eyvallah cihat yarın gece görüşmek üzere. Esen kalın. Allaha emanet olun. ( gitme diyenim olaydı keşke ) :-P

Kalmadı son mohikan gibi sen kaldın abi buralardakalmadı kimse![]()
Bende bir sigara içer yatarım saat aldı başını gidiyor. 
Bırak sigarayı bırakKalmadı son mohikan gibi sen kaldın abi buralardaBende bir sigara içer yatarım saat aldı başını gidiyor.
![]()