FeLonieS
Üye
Chrome translate forever.yes, if you dont like, you go out![]()

Chrome translate forever.yes, if you dont like, you go out![]()

Ne oldu hayırdır??? Sakınilan göze çöp batarmisArabaya nazar değdi![]()
Zincirsiz
Deme öyle semih uygun olmaz.yes, if you dont like, you go out![]()
Abla filmi de özetleseydin de hevesim kaçsaydı.quentin tarantino yönetiyo leonardo dicaprio ve samuel jackson oynuyo güzel film

sunrooftan gelen tıkırtı bildiğin patırtı gürültüye döndü yaNe oldu hayırdır??? Sakınilan göze çöp batarmis

Kusura kalmayın yeni öğreniyorum pratik yaptık semihle birazya foruma ingilizler mi geldi![]()
fransızlar bile böyle kalmamıştır inglizce biliyorum ama Türk forumunda protesto için öyle yazdımBiz fransız kaldık![]()
sorun değil ben anladım da sizi garip geldi sadece anlamayan arkadaşlar varKusura kalmayın yeni öğreniyorum pratik yaptık semihle biraz

Sanayi yolu göründü hasunrooftan gelen tıkırtı bildiğin patırtı gürültüye döndü ya![]()
istersen özetlerimAbla filmi de özetleseydin de hevesim kaçsaydı.![]()
![]()

Anlamayanlar olaraktan ben başta geliyorum yani.fransızlar bile böyle kalmamıştır inglizce biliyorum ama Türk forumunda protesto için öyle yazdım
sorun değil ben anladım da sizi garip geldi sadece anlamayan arkadaşlar var![]()

Sanayi mi ?? hakaret ettin sanırım şu anSanayi yolu göründü ha

Ben izleme taraftarıyım abla, konusunu bile okumam film türüne bakarım o kadar.istersen özetlerim![]()

Sanırım :-DSanayi mi ?? hakaret ettin sanırım şu an![]()
olur zamanla öğrenirsinAnlamayanlar olaraktan ben başta geliyorum yani.![]()
![]()
![]()

Servisi var bunun yaSanırım :-D
gören de 90 model araba zannetcek sanayi dedi 
bende izlerim ama kim milyoner de hep yönetmen başrol sorarlar benide tüm arkadaşlarım telefon jokerine yazarBen izleme taraftarıyım abla, konusunu bile okumam film türüne bakarım o kadar.![]()

En iyisi sanayi sadıç :-PServisi var bunun yagören de 90 model araba zannetcek sanayi dedi
![]()
Zaman neyi gösterir bilemem de ben ve ingilizce..olur zamanla öğrenirsin![]()