Gene uyku basti. Hadi iyi geceler herkese alah rahatlik versin hayırlı geceler taha :)
KcygtYsn Üye __simyacı__' Alıntı: Gene uyku basti. Hadi iyi geceler herkese alah rahatlik versin Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler taha
__simyacı__' Alıntı: Gene uyku basti. Hadi iyi geceler herkese alah rahatlik versin Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler taha
Uhops Üye __simyacı__' Alıntı: Gene uyku basti. Hadi iyi geceler herkese alah rahatlik versin Genişletmek için tıkla ... az sonra bende ufaktan fıyarım
__simyacı__' Alıntı: Gene uyku basti. Hadi iyi geceler herkese alah rahatlik versin Genişletmek için tıkla ... az sonra bende ufaktan fıyarım
achambo Üye __simyacı__' Alıntı: Gene uyku basti. Hadi iyi geceler herkese alah rahatlik versin Genişletmek için tıkla ...
__simyacı__' Alıntı: Gene uyku basti. Hadi iyi geceler herkese alah rahatlik versin Genişletmek için tıkla ...
FeLonieS Üye Anti-Okul' Alıntı: Cümle sonu nokta koymayı unutma. Genişletmek için tıkla ... TDK pirim mi ödüyor size Burak. 7 saniye
Anti-Okul' Alıntı: Cümle sonu nokta koymayı unutma. Genişletmek için tıkla ... TDK pirim mi ödüyor size Burak. 7 saniye
CABBAR Üye achambo' Alıntı: Yes, if you show me a screen shot i'll trust you. And i'm not kidding you Genişletmek için tıkla ... Ok. I will show you but what am I show you? Do you want to see tapatalk icon?
achambo' Alıntı: Yes, if you show me a screen shot i'll trust you. And i'm not kidding you Genişletmek için tıkla ... Ok. I will show you but what am I show you? Do you want to see tapatalk icon?
Uhops Üye FeLonieS' Alıntı: TDK pirim mi ödüyor size Burak. 7 saniye Genişletmek için tıkla ... Nokta koy dedik diye her cümleye koyma , soru cümlesi o.
FeLonieS' Alıntı: TDK pirim mi ödüyor size Burak. 7 saniye Genişletmek için tıkla ... Nokta koy dedik diye her cümleye koyma , soru cümlesi o.
FeLonieS Üye Anti-Okul' Alıntı: Nokta koy dedik diye her cümleye koyma , soru cümlesi o. Genişletmek için tıkla ...
Anti-Okul' Alıntı: Nokta koy dedik diye her cümleye koyma , soru cümlesi o. Genişletmek için tıkla ...
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: Neden acaba Genişletmek için tıkla ... Boşver onu da rengi benden ekran görüntüsü istiyor ne yapacağım şimdi ben? :-D
TheFenomen' Alıntı: Neden acaba Genişletmek için tıkla ... Boşver onu da rengi benden ekran görüntüsü istiyor ne yapacağım şimdi ben? :-D
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Naber Genişletmek için tıkla ... kafam yoruldu çok mesaj var sen nerdeydin abi
FeLonieS Üye DilvinEymen' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Dimi abla öyle birşey varsa bizde alalım pirimlerimizi.
DilvinEymen' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Dimi abla öyle birşey varsa bizde alalım pirimlerimizi.
achambo Üye CABBAR' Alıntı: Ok. I will show you but what am I show you? Do you want to see tapatalk icon? Genişletmek için tıkla ... yes and take another screen shot while application is open
CABBAR' Alıntı: Ok. I will show you but what am I show you? Do you want to see tapatalk icon? Genişletmek için tıkla ... yes and take another screen shot while application is open
Enes Üye CABBAR' Alıntı: Boşver onu da rengi benden ekran görüntüsü istiyor ne yapacağım şimdi ben? :-D Genişletmek için tıkla ... Neyin ekran görüntüsünü istiyo ?
CABBAR' Alıntı: Boşver onu da rengi benden ekran görüntüsü istiyor ne yapacağım şimdi ben? :-D Genişletmek için tıkla ... Neyin ekran görüntüsünü istiyo ?
KcygtYsn Üye Anti-Okul' Alıntı: Arkadaşlar size iyi muhabbetler ben yatmaya gidiyorum... Herkese iyi geceler! Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler burak
Anti-Okul' Alıntı: Arkadaşlar size iyi muhabbetler ben yatmaya gidiyorum... Herkese iyi geceler! Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler burak
achambo Üye Anti-Okul' Alıntı: Arkadaşlar size iyi muhabbetler ben yatmaya gidiyorum... Herkese iyi geceler! Genişletmek için tıkla ...
Anti-Okul' Alıntı: Arkadaşlar size iyi muhabbetler ben yatmaya gidiyorum... Herkese iyi geceler! Genişletmek için tıkla ...
FeLonieS Üye Anti-Okul' Alıntı: Arkadaşlar size iyi muhabbetler ben yatmaya gidiyorum... Herkese iyi geceler! Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Burak.
Anti-Okul' Alıntı: Arkadaşlar size iyi muhabbetler ben yatmaya gidiyorum... Herkese iyi geceler! Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Burak.
KcygtYsn Üye FeLonieS' Alıntı: Dimi abla öyle birşey varsa bizde alalım pirimlerimizi. Genişletmek için tıkla ... Her kelimeyi düzgün yazar düzelttiririz öğrenciye para lazım
FeLonieS' Alıntı: Dimi abla öyle birşey varsa bizde alalım pirimlerimizi. Genişletmek için tıkla ... Her kelimeyi düzgün yazar düzelttiririz öğrenciye para lazım