Aleykümselam hoşgeldin. hoşbulduk sağol :)
CABBAR Üye achambo' Alıntı: i'll give you cash money and pay your phone but your phone is not support tapatalk Genişletmek için tıkla ... Isn't support? Are you kidding me? Hahaha
achambo' Alıntı: i'll give you cash money and pay your phone but your phone is not support tapatalk Genişletmek için tıkla ... Isn't support? Are you kidding me? Hahaha
Uhops Üye CABBAR' Alıntı: Isn't support? Are you kidding me? Hahaha Genişletmek için tıkla ... 2. cümleyı anlamadım.
CABBAR' Alıntı: Isn't support? Are you kidding me? Hahaha Genişletmek için tıkla ... 2. cümleyı anlamadım.
achambo Üye CABBAR' Alıntı: Isn't support? Are you kidding me? Hahaha Genişletmek için tıkla ... Yes, if you show me a screen shot i'll trust you. And i'm not kidding you
CABBAR' Alıntı: Isn't support? Are you kidding me? Hahaha Genişletmek için tıkla ... Yes, if you show me a screen shot i'll trust you. And i'm not kidding you
Uhops Üye Dede' Alıntı: Aramızda henüz 18 yaşına yaklaşamayan var mı Genişletmek için tıkla ... : Çaktırma…
CABBAR Üye Anti-Okul' Alıntı: 2. cümleyı anlamadım. Genişletmek için tıkla ... Benle dalga mı geçiyorsun Dedim
Uhops Üye CABBAR' Alıntı: Dikkatsizlik olmuş :-D Genişletmek için tıkla ... Cümle sonu nokta koymayı unutma.
FeLonieS Üye __simyacı__' Alıntı: Gene uyku basti. Hadi iyi geceler herkese alah rahatlik versin Genişletmek için tıkla ... İyi geceler selametle.
__simyacı__' Alıntı: Gene uyku basti. Hadi iyi geceler herkese alah rahatlik versin Genişletmek için tıkla ... İyi geceler selametle.