KcygtYsn
Üye
Istanbulun neresiİstanbul... ama Enes için Sakarya'ya giderim. O derece bir insan yani. Tanımak lazım böyle dürüst insanları:
Istanbulun neresiİstanbul... ama Enes için Sakarya'ya giderim. O derece bir insan yani. Tanımak lazım böyle dürüst insanları:
Boydan kurtarıyor olmalısın Dilvin...Güzel kahvaltı ama biraz fazla sanki58 kilo bozulmaması lazım sivas plaka
![]()
Pazartesi, perşembe sünnet![]()
Sağol abi şöyle bi şımarttın yani beniİstanbul... ama Enes için Sakarya'ya giderim. O derece bir insan yani. Tanımak lazım böyle dürüst insanları:

Oruç tutmakSahur yapmak mı?
Boy 1.70 ama yetiyor abiBoydan kurtarıyor olmalısın Dilvin...
Mümkünse kimse müdahale etmesin ve sıkıyosa atlasınHacı çok garip olaylar ya, çıkartıyor da noluyor. Bak benim babamın maaşı belli cebindeki kart sayısı ve onların limitlerini toplasan hesaplasan 120 aylık maaşı filan eder. Allahtan hesabımızı kitabımızı biliyoruz. Yani diyeceğim o ki, bilmeyen adamın da cebindeki kartta oluyor sağlam para ödeyemiyor sonra köprülere çıkıyor damlara çıkıyor...

Eski gazi Osman paşa... şimdi ki adı SultangaziIstanbulun neresi
Mümkünse kimse müdahale etmesin ve sıkıyosa atlasın![]()

Güzel abi biraz kalabalık demi orasıEski gazi Osman paşa... şimdi ki adı Sultangazi

Oruç tutmak

Çok iyi. Seni diğer kızlar kıskanıyor olsa gerek...Boy 1.70 ama yetiyor abi
Öyle ama ana tema önemlidirDoğal olarak sahur yapmak da öyle oluyor
Neyse ya dede niye bana cevap vermiyon küsmüyüz?

Benim çok karışıkHerkes memleketini yazsın ben Sivas![]()

Nasıl karışık derkenBenim çok karışık![]()
![]()

öyle yapan birine diyeceksin ki atla da dünya bi pislikten kurtulsun bakalım atlıyo muHacı ama bu durumlara gelmeden müdahale etmek lazım.![]()

Hangi ülkeUzak Doğu
Başım döndü ya hem burası hem whatsapp odası elim ayağım dolaştıDoğal olarak sahur yapmak da öyle oluyor
Neyse ya dede niye bana cevap vermiyon küsmüyüz?