Enes
Üye
Bekliyoruz abiDilvin... Enes.... siz devam edin ben 15 dakika sonra geleceğim. Muhabbete devam oda soğumasın
Beni bekleyin anacım![]()

Bekliyoruz abiDilvin... Enes.... siz devam edin ben 15 dakika sonra geleceğim. Muhabbete devam oda soğumasın
Beni bekleyin anacım![]()

nefsi mudafadan bişey olmazkamu yönetimi
aman bişey yapma onlarında canı var olmadı bide sen al kangal filan
tamam abi merak etme burdayız![]()
uzman yardımcılığından ekonomi bakanlığına kadar biçok iş imkanı mevcutİktisadi İdari Bilimler ne işe yarar acabaBen de İktisat okuyorum.

osmanlı tokadı 1.bölüm ilk sahneyi izlersen cevabı bulursunnefsi mudafadan bişey olmaz
Teorik olarak evet. Ama şu an potansiyel işsizler gözüyle bakılıyoruzman yardımcılığından ekonomi bakanlığına kadar biçok iş imkanı mevcut![]()

abim oynuyodur ama pes oynuyodur buda onun gibi demi ?Bu saatte bnden baska fifa14 oynayan varmi?
bu tamamen sana bağlı bi durumTeorik olarak evet. Ama şu an potansiyel işsizler gözüyle bakılıyor![]()
anlaştıkHemen geliyorum..
bu 30 sn kısıtlamasına uyuz oldum...Çok dah iyisiabim oynuyodur ama pes oynuyodur buda onun gibi demi ?
bu tamamen sana bağlı bi durum
anlaştıkbu 30 sn kısıtlamasına uyuz oldum...

abim zaten hep en iyi şeyleri kullanırÇok dah iyisi![]()
bense en sade, sıradan 
Kendini geliştirmen önemli gibi cümleler mi gelecek bunun ardındanabim oynuyodur ama pes oynuyodur buda onun gibi demi ?
bu tamamen sana bağlı bi durum
anlaştıkbu 30 sn kısıtlamasına uyuz oldum...

hayır şuan her sektörde iş açığı var ama biz iş beğenmeyen bi toplumuzKendini geliştirmen önemli gibi cümleler mi gelecek bunun ardından![]()
çınar ağacın altında beyaz tavşana yılan saldırıyo bir adam yılanı okla vuruyoosmanlı tokadı 1.bölüm ilk sahneyi izlersen cevabı bulursun
Fatih Sultan Mehmet o yanındakide Akşemsettin konuşmaları dinleçınar ağacın altında beyaz tavşana yılan saldırıyo bir adam yılanı okla vuruyo
Sizin dersleriniz sözel ağırlıklı mı ?hayır şuan her sektörde iş açığı var ama biz iş beğenmeyen bi toplumuz
aslında eşit ağırlık gibi ama genelde sözelSizin dersleriniz sözel ağırlıklı mı ?
En zor biz miyiz yaaslında eşit ağırlık gibi ama genelde sözel

iktisat = ekonomi = para = matemetik profesörlüğüEn zor biz miyiz ya![]()

İktisat=para=ekonomi=hesap makinesiiktisat = ekonomi = para = matemetik profesörlüğü![]()

İdeal erkek mesleği... beğendimiktisat = ekonomi = para = matemetik profesörlüğü![]()