Enes
Üye
Olsun bakalımnapalım artık sonuçta öbür tarafta ihtiyacımız olmicak iyi ticaret bu dünya sizin ahiret bizim olur![]()

Olsun bakalımnapalım artık sonuçta öbür tarafta ihtiyacımız olmicak iyi ticaret bu dünya sizin ahiret bizim olur![]()

Gerçek olabilir dur sinirlenmedalga moduna mı geçtik
hayırdır abi ney geldi aklına

hayır ya ne dalgası bende dalga olmazdalga moduna mı geçtik
Beraber olsunOlsun bakalım![]()

sen sakaryada mısın güzel şehirOlsun bakalım![]()
üzüldüm kapalı yerde değiller miydihayır ya ne dalgası bende dalga olmaz
hayvanlar nasıl bagırışıyordu

Amin cümlemizeBeraber olsun![]()

Evet Sakaryadayım lise ve üniversitede kurtulamadım burdansen sakaryada mısın güzel şehir
sen hangi şehirdesin ?bahcede serbest geziniyorlar bizim evin duvarı biraz engin üstünden atlamışlarüzüldüm kapalı yerde değiller miydi![]()
Yanlış mesaja alıntı yaptın farkında mısın EnesAmin cümlemize![]()

normalde istanbul şuan ama sivasta okuyorumEvet Sakaryadayım lise ve üniversitede kurtulamadım burdansen hangi şehirdesin ?
Hayır bilerek yaptım, bilerek yazdım yahuYanlış mesaja alıntı yaptın farkında mısın Enes![]()

peki sonuç ne oldu bişeyi varmı ördekçiklerinbahcede serbest geziniyorlar bizim evin duvarı biraz engin üstünden atlamışlar
süpürge sopasıyla öyle kala kaldım önce hırsız oldugunu düşünmüştüm
o köpekleri gece gece kim sokağa salar o da ayrı mesele
Anladımnormalde istanbul şuan ama sivasta okuyorum
Bölüm ne ?sinirlenmedim abiGerçek olabilir dur sinirlenme![]()

bişey yok zamanında yetiştim bu gecede aynı şeyin olmasında korkuyorumpeki sonuç ne oldu bişeyi varmı ördekçiklerin
kamu yönetimiAnladımBölüm ne ?
aman bişey yapma onlarında canı var olmadı bide sen al kangal filanbişey yok zamanında yetiştim bu gecede aynı şeyin olmasında korkuyorum
şeytan diyo git bir havalı tüfek al, geldimi vur
tamam abi merak etme burdayızDilvin... Enes.... siz devam edin ben 15 dakika sonra geleceğim. Muhabbete devam oda soğumasın
Beni bekleyin anacım![]()

İktisadi İdari Bilimler ne işe yarar acabakamu yönetimi![]()
Ben de İktisat okuyorum.