OttomaN TigeR
Üye
gönül sürükleyen, güzel konuşan ve cennet kapısındaki meleklerin adı![]()
Güzel isim, adın gibi yaşa inşallah selâmetle.

gönül sürükleyen, güzel konuşan ve cennet kapısındaki meleklerin adı![]()

Bi faydası yok ki ?şu begeniler geri gelseydi
sağol abi hayırlı gecelerKardeşim memnun oldum, benim çıkmam gerek. Sana keyifli forumlar diliyorum, ayrıca bu forumdaki sıcak kanlılığı ve samimiyeti emin ol başka bir yerde bulamazsınhoşça kal.
Herkese iyi geceler diliyorum

inşallah abiGüzel isim, adın gibi yaşa inşallah selâmetle.![]()

olur mu öyle şey abi
dediğim gibi aslanın biraz gıcırdama sorunu var ya servise gitmek istiyor sanki
3 ay önceNe zaman emekli oldun?
Enes'te bize katılır değil mi Enes?

Elhamdülillah iyiyim seni gördük mutlu oldukHoşbuldum abi, nasılsın![]()
ben anlamadım abi sen yönetimdemiydin3 ay önce
Eski nick neydi daha önce hiç görmedim galiba3 ay önce

Hayırlı geceler abi selametleO kadar olur kardeşim zamanla nazarı çıkacak inşallah, seni seviyorum kardeşim selâmette kal hayırlı geceler.![]()

Hayırlı geceler tertip. Güzel güzel uyu bakalımtertip sana da hayırlı işler diliyorum selâmetle![]()

Yönetimdeki ajandı deşifre oldu sahte emeklilik düzenlediler artık yönetimden bilgi sızdıramıyoruzben anlamadım abi sen yönetimdemiydin

Aynen öyle.3 ay kadar önce emekli oldum.Bilgisayardan girip bakabilirsin. Rütbe emekli yazarben anlamadım abi sen yönetimdemiydin
asla yapmaz kendi istemiştirYönetimdeki ajandı deşifre oldu sahte emeklilik düzenlediler artık yönetimden bilgi sızdıramıyoruz![]()
ne güzel ama keşke bırakmasaydınAynen öyle.3 ay kadar önce emekli oldum.Bilgisayardan girip bakabilirsin. Rütbe emekli yazar![]()

İlk nick Kayrabey... Sonra Tahir... Şimdi Dede...Eski nick neydi daha önce hiç görmedim galiba![]()
Bu bi şakaydı zatenasla yapmaz kendi istemiştir