Benim var hacı viston :) benim olmuyor :cigara:
BrainHacker Üye DilvinEymen' Alıntı: Adım dilvin ne oldu ya ne yaptım ben Genişletmek için tıkla ... Yok yanlis anlama sordum cok begeniliyorsun demekki.NIckin icin özür Dilvin ops:
DilvinEymen' Alıntı: Adım dilvin ne oldu ya ne yaptım ben Genişletmek için tıkla ... Yok yanlis anlama sordum cok begeniliyorsun demekki.NIckin icin özür Dilvin ops:
Emrgncy Üye __simyacı__' Alıntı: Delvin ne issin yav benim 1 senede aldigim beyeniyi 2 günde aliyorsun :O Genişletmek için tıkla ... Nazar etme ne olur, çaliş seninde olur
__simyacı__' Alıntı: Delvin ne issin yav benim 1 senede aldigim beyeniyi 2 günde aliyorsun :O Genişletmek için tıkla ... Nazar etme ne olur, çaliş seninde olur
Uhops Üye Emrgncy112' Alıntı: Hayırlı geceler Canlar.. opera mobilden herkese selam : Genişletmek için tıkla ... Perde kapandı artık - Sanada iyi geceler.
Emrgncy112' Alıntı: Hayırlı geceler Canlar.. opera mobilden herkese selam : Genişletmek için tıkla ... Perde kapandı artık - Sanada iyi geceler.
KcygtYsn Üye __simyacı__' Alıntı: Yok yanlis anlama sordum cok begeniliyorsun demekki.NIckin icin özür Dilvin ops: Genişletmek için tıkla ... Sorun değilde ben sadece yeni üye oldum ve siteyi beğendim canım sıkıldıkça giriyorum ama herkes bi garip davranıyor burda
__simyacı__' Alıntı: Yok yanlis anlama sordum cok begeniliyorsun demekki.NIckin icin özür Dilvin ops: Genişletmek için tıkla ... Sorun değilde ben sadece yeni üye oldum ve siteyi beğendim canım sıkıldıkça giriyorum ama herkes bi garip davranıyor burda
UpOneTR Üye Emrgncy112' Alıntı: Hayırlı geceler Canlar.. opera mobilden herkese selam : Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam.
Emrgncy112' Alıntı: Hayırlı geceler Canlar.. opera mobilden herkese selam : Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam.
Uhops Üye İlyas' Alıntı: Siz herhangi bi admine mesaj atabiliyonuz mu ben atamadm Genişletmek için tıkla ... Hangisine? Belki engelleyiklerdir bu aralar çok PM geliyor diye.
İlyas' Alıntı: Siz herhangi bi admine mesaj atabiliyonuz mu ben atamadm Genişletmek için tıkla ... Hangisine? Belki engelleyiklerdir bu aralar çok PM geliyor diye.
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Hangisine? Belki engelleyiklerdir bu aralar çok PM geliyor diye. Genişletmek için tıkla ... Mesela Nextman
Anti-Okul' Alıntı: Hangisine? Belki engelleyiklerdir bu aralar çok PM geliyor diye. Genişletmek için tıkla ... Mesela Nextman
Uhops Üye DilvinEymen' Alıntı: Sorun değilde ben sadece yeni üye oldum ve siteyi beğendim canım sıkıldıkça giriyorum ama herkes bi garip davranıyor burda Genişletmek için tıkla ... Nasıl garip?
DilvinEymen' Alıntı: Sorun değilde ben sadece yeni üye oldum ve siteyi beğendim canım sıkıldıkça giriyorum ama herkes bi garip davranıyor burda Genişletmek için tıkla ... Nasıl garip?