:çay: ?
achambo Üye Anti-Okul' Alıntı: Aynen. Bizde para kazanmaya çalışıyoruz sonuçta. Genişletmek için tıkla ... çırak servis senden sorumlu
Anti-Okul' Alıntı: Aynen. Bizde para kazanmaya çalışıyoruz sonuçta. Genişletmek için tıkla ... çırak servis senden sorumlu
Invoke Üye achambo' Alıntı: çok yavaşsınız Genişletmek için tıkla ... Bir taraftan müziklerle boğuşuyorum, yetişemiyorum, Semih. - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam, Burak.
achambo' Alıntı: çok yavaşsınız Genişletmek için tıkla ... Bir taraftan müziklerle boğuşuyorum, yetişemiyorum, Semih. - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam, Burak.
Uhops Üye achambo' Alıntı: çırak servis senden sorumlu Genişletmek için tıkla ... Bi anlaşma yapalım sen boşları topla ben çay servisi yapayım. Kazancın %10'unu söz sana verecem.
achambo' Alıntı: çırak servis senden sorumlu Genişletmek için tıkla ... Bi anlaşma yapalım sen boşları topla ben çay servisi yapayım. Kazancın %10'unu söz sana verecem.
achambo Üye _YldzEnes_' Alıntı: ısmarlada sorun çıkmasın semih Genişletmek için tıkla ... demini alsın önce
_YldZEneS_ Üye Joker' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgelin modum
achambo Üye Anti-Okul' Alıntı: Bi anlaşma yapalım sen boşları topla ben çay servisi yapayım. Kazancın %10'unu söz sana verecem. Genişletmek için tıkla ... çırak para işini ben düşünürüm sen kafa yorma istemiyosan kapı orda
Anti-Okul' Alıntı: Bi anlaşma yapalım sen boşları topla ben çay servisi yapayım. Kazancın %10'unu söz sana verecem. Genişletmek için tıkla ... çırak para işini ben düşünürüm sen kafa yorma istemiyosan kapı orda
Uhops Üye achambo' Alıntı: anti-selo çok hoş duruyo Genişletmek için tıkla ... Oneya elim ayağım titredi kendime gelemedim -------------------------------------------------------------- bu müziğin adını bilen var mı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
achambo' Alıntı: anti-selo çok hoş duruyo Genişletmek için tıkla ... Oneya elim ayağım titredi kendime gelemedim -------------------------------------------------------------- bu müziğin adını bilen var mı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uhops Üye achambo' Alıntı: çırak para işini ben düşünürüm sen kafa yorma istemiyosan kapı orda Genişletmek için tıkla ... O zaman sen simit dağıt ben çay
achambo' Alıntı: çırak para işini ben düşünürüm sen kafa yorma istemiyosan kapı orda Genişletmek için tıkla ... O zaman sen simit dağıt ben çay