yuvarnıp gitmak tanıdık geliyo:ehe
_YldZEneS_ Üye achambo' Alıntı: o çaylar ben miyim Genişletmek için tıkla ... bende düşünüyordüm bu kim diye
Uhops Üye Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 1 misafir) Anti-Okul, _YldzEnes_, haydaravısyon, personable
Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 1 misafir) Anti-Okul, _YldzEnes_, haydaravısyon, personable
Uhops Üye _YldzEnes_' Alıntı: burak şu nickini değiştir yav moralim bozuluyo Genişletmek için tıkla ...
Uhops Üye _YldzEnes_' Alıntı: neden Genişletmek için tıkla ... 5-6 senelik kullandığım nick manevi değeri var. Normalde okulu hiç sevmeyen biri değilim ama seviyorum bu nicki.
_YldzEnes_' Alıntı: neden Genişletmek için tıkla ... 5-6 senelik kullandığım nick manevi değeri var. Normalde okulu hiç sevmeyen biri değilim ama seviyorum bu nicki.
Uhops Üye achambo' Alıntı: içeri çay sokmak yasak Genişletmek için tıkla ... Aynen. Bizde para kazanmaya çalışıyoruz sonuçta.
achambo' Alıntı: içeri çay sokmak yasak Genişletmek için tıkla ... Aynen. Bizde para kazanmaya çalışıyoruz sonuçta.